Ко је Мохави?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam ja sta ti je to spol...veliko-srbine...

stvarno ne vidim zasto diskutujemo o tvojim halucinacijama i kako da te smatram za ozbiljnog sagovornika ako ti mislis ovo sto ovde pises :roll:

спол spol реч из хратског језика означава пол мушки:arrow:женски
а може и северни и јужни.

а пошто си на релацији Велики-Мали Срби ја сам у средини

а ово што сам написао је озбиљно Г17+ је настала као странка куповином посланика из табора ДС-а,а колико сада имају власт је очај:twisted:на изборима када би изашли сами мождааааааааааа:neutral::neutral: би дошли до једног одборника:heart:а можда и не

DSS sa 7% ima premijera, G17+ sa isto toliko drzi sve nase pare u rukama, DS sa ostatkom ``prodemokratskih glasaca`` pokupio mrvice uz neko vece parce kolaca, SRS ubira poene onih koji ne znaju sta ce dalje sa bednom crkavicom koju zarade za mesec dana i onih kojima se smucilo vise ``hocu-necu`` ovih prvo nabrojanih uz neminovno bogacenje posto im ``to omogucava njihovo radno mesto i stecene kvalifikacije``.
Uzgred gde prijavljuju porez oni koji imaju prihode od ulozenog kapitala posto ispade da ovi nasi prijavljuju samo platu a za ostatak ...

Informacija je proverena, licno sam je cuo od Branislava Lecica. Inace on je i izasao iz LDP zbog toga.

Branislava Lecica poznajem licno i jedan moj drugar se druzi sa njim i vidjaju se stalno... To sto si ovde rekao nije istina i branislav lecic je napustio ldp jer nije izglasan za podpredsednika stranke... Taj njegov i moj drugar jos uvek glasa za Ldp tako da molim te nemoj o tome... ;)

Па ти и гласај на локланим изборима за ДС, то је твоје право. Ја само говорим о принципу, да политичари говоре оно што им у појединим моментима одоговара или оно за шта приме донацију (као Чеда за Косово). Сви су они прљави играчи да нема прљавијих и ко то не схвата и не разумем шта ће на форуму политика... има лепои забаву.

Da li je časnije za Kosovo ili je časnije osloboditi pedofila ili je časnije uzurpirati vilu na Dedinju ili je časno i pošteno ponovo se kandidovati uprkos ugrožavanju života sopstvenih gradjana simulirajući sopstvenu žrtvu i jadnost da ne kažem lažnih najava da će stranka da zameni armiju pa će da brani narod sve u svemu imaju razlog da se bave ovim poslom.

Moguće da i pojedini forumaši imaju potrebu da brane svoju familiju inače ih ni ja ne bih razumeo ako im pomenuti nisu ni rod ni pomoz' Bog već samo osećaj za filing...

Свугде читам, Млохави, Млоха, КошТУЊАВИ итд, па ме занима о коме је реч. Да ли је у питању наш премијер др Војислав Коштуница или... Ако је он, па какви су дебили тек онда иостали политичари Борис, Чеда, Тома итд,,, ако Вам је неко ко је Млохав, Туњав итд... премијер, а тек каква су говеда гласачи који гласају дебиле.... ц ц ц. 8)

Пре него што вређете ноког ко је 20 нивоа изнад Вас, схватите да ако је он дебил, млохав итд, онда сте ................ па нема таквих речи у нашем иначе богатом језику.

ПС. Кажете да је прљав играч, ха ха ха, па политика и јесте за обичан свет прљава вештина, али баш зато што је не разумеју. Најгора клетва српског народа је завист, увек ће је бити и то ће нас докрајчити, чим се неко попне горе одмах мали мишеви на форумима, по кулоарима и кафаницама почињу да причају како је он ............. 8). Ако је он дебил, млохав, туњав итд... онда морате да схватите да ви нисте за боље јер власт је из народа.

Da ti u lokaciji ne pise Vozdovac kladila bih se da si moj cale :lol::lol::lol:
I jeste mlohav, tu nema rasprave ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back