ко краде?
to je veljin citat...a bio sam offline...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ко краде?

to je veljin citat...a bio sam offline...
Свугде читам, Млохави, Млоха, КошТУЊАВИ итд, па ме занима о коме је реч. Да ли је у питању наш премијер др Војислав Коштуница или... Ако је он, па какви су дебили тек онда иостали политичари Борис, Чеда, Тома итд,,, ако Вам је неко ко је Млохав, Туњав итд... премијер, а тек каква су говеда гласачи који гласају дебиле.... ц ц ц. 8)
Пре него што вређете ноког ко је 20 нивоа изнад Вас, схватите да ако је он дебил, млохав итд, онда сте ................ па нема таквих речи у нашем иначе богатом језику.
ПС. Кажете да је прљав играч, ха ха ха, па политика и јесте за обичан свет прљава вештина, али баш зато што је не разумеју. Најгора клетва српског народа је завист, увек ће је бити и то ће нас докрајчити, чим се неко попне горе одмах мали мишеви на форумима, по кулоарима и кафаницама почињу да причају како је он ............. 8). Ако је он дебил, млохав, туњав итд... онда морате да схватите да ви нисте за боље јер власт је из народа.
A što ako si Mlohav tako čvrsto stežeš Srpsku trobojku?

Nju stezem,a vijorim palvu sa sve onim zvezdicama.![]()
Могу само да му пљуну под прозор... хехе...![]()
Samo je ti steži jer mi se čini da ti klizi sve više iz ruku. A i ova druga će da ti odvijori.
ja sam 69lvl u World of Warcraftu... znaci na 69 sam nivou..a maximum je 70...moze biti samo jedan nivo iznad mene...
koja je rasa i klasa?

Sad sam lvl70 upravo sam uzeo lvl... Mlohavi vise nije na visem nivou od mene sigurno!