Ko je izvršio atentat na JFK-a?

Nije u suprotnostima s zakonima fizike, ako ne zelite da cujete i vidite objasnjenja naucnika i eksperata- to je ok, ali ako ne verujete naucnicima, ekspertima i naucnim metodama- onda ne vidim svrhu daljnje rasprave.
Ako ti veruješ dotičnim naučnicima - prenesi ovde svojom rečima objašnjenje za ovaj slučaj sa "trećim metkom".

Ako ti veruješ dotičnim naučnicima - prenesi ovde svojom rečima objašnjenje za ovaj slučaj sa "trećim metkom".
Ok, ja sam izneo svoje vidjenje dao sam niz skica i objasnjenja, ne moras se sloziti
ali ajde ti meni sad objasni ko je izvrsio atentat, koliko je bilo strelaca, koliko je ispaljeno metaka i prilozi neke cinjenice i objasni tvoje vidjenje situacije?

Hteo sam da vidim na kojem se to filmu insistira i nije pusten, i da vidim da li se zna identitet "babuske".
Nadjem da je citavo cudo svedoka ubijeno koji su na neki nacin bili povezani, najvise za operacije protiv Kastra sa Osvaldom (koje je Kenedi stopirao). Interesantno je da se pominju atentati cancerom (prvi put sam cuo tek sa Chavezom) i srcanim udarom (ovo je priznato krajem 60'). Namece se pitanje zasto im je trebalo tako spektakularno ubistvo. Zasto su ga ubili kao zivotinju u zasedi i to pred svima a ne kao RFK-a gde mu je policajac pucao u ledja iz blizine. Neki kazu da je demonstracija sile, verovatno, ali ja mislim takodje da nisu mogli dopustiti da opet neuspe kao u Cikagu. Nisam nasao na koji nacin je tajna sluzba sprecila ali Kenedi im je licno zahvalio.

Jedan od dva policajca koji je nasao Mauser (uslo u zapisnik) nikad nije hteo da promeni svedocenje i insistirao na Mauseru, pokusali ga ubiti 5 puta, i na kraju izvrsio "samoubistvo". On je svedocio da je video Osvalda kako ulazi u kola koja su ga cekala (to znaci da je imao saucesnika!) a Osvald je potvrdio i rekao da pripada mrs. Pain. OK, mi danas znamo da je ona radila za ciu i bila upetljana sa Osvaldom i Kubom.

Ljudi koji su citali malo vise a ne experte koji se slomise da dokazu samo jednu verziju, sigurno su culi sa Roscoa, jednog od snajperista. Imao je vezu sa Osvaldom, bili su odabrani jos u vojsci, bili ukljuceni u operacije cie, prvo su hteli Osvalda podmetnuti Rusima, pa onda Kuba operacije i onda premesteni u Dalas.

I evo i jos pitanja za "experte" Discaveria i ostale Myth Basterse.
Kako to da se jedna od dve fotografije koja je dokaz posedovanja karabina se pojavila u dve verzije. Greskom retusirana. Ok.
Kako to da su objavljeni framovi Zapruderovog u pogresnom poretku (da izgleda da glava leti napred). Hoover: greska. Ok
Kako to da je 7 agenata cie koji su povezani sa ovim operacijama i neki bili u Dalasu ubijeno. Samoubistvo, Ok.
Kako to da madzik metak napravi ovo:
dam.jpg

i ovo (paralelno sa pravcem kola):
cfdafca.jpg

zavrsi na travi:
gde.jpg

pa dzepu,
i onda na krevetu u bolnici netaknut?
Pa "it is magic bullet"..aa, Ok

moj odgovor onima koji veruju u zvanicnu verziju (ustvari press secretary posle razgovora sa doktorima u Parkland bolnici):
koko.jpg

zarovih se pa citaj, ja potrosih dovoljno vremene.

Ja razumem zasto neki ljudi ne mogu prihvatiti nove dokaze. To je funkcija naseg mozga.
Nas mozak pokusava da uvrne stvarnost i prilagodi nasem misljenju i odbacit ce cak i ocigledne dokaze.
Ma mogu ja da prihvatim nove dokaze, ali gde su, daj da vidim...? Nemoj razvodnjavati priču o mozgu nego se potrudi, vidiš da Strahinju ne mrzi toliko da otkuca i da ubaci linkove i video-klipove, a ja te pitam prosto pitanje, ti se praviš baš sad da baguješ... :confused: 🤌

Uzgred, nisam mislio nikog uvrediti, jednostavno verujem da verovati naucnicima i onima koji imaju neki interest je crazy.

Vidis, niko ne nauci nista sa samo jednim linkom. Ocekujes da ti wikipedia kaze? Ja nisam se obrazovao uz jedan link ili jedan video. A wikipedia, o agentiu kojeg sam spomenuo, cak spominje nove dokumente, nisi ni pogledao. Wikipedia ne kaze da je deo pusten jos pre dve godine za vreme Bidena. Sad znamo da su lagali 60 i 70'tih o Osvaldu. Medjutim prodaju sad novu pricu da je Osvald bio nekako ucenjen od cie da uradi sto je uradio.
Evo da pocnes odnekle:
https://spartacus-educational.com/JFKdeaths.htm

Objasnio sam vec, ne moram ponovo imas i dijagram na prethodnoj strani.
zarovih se pa citaj, ja potrosih dovoljno vremene. Rekao sam dovoljno podataka da nadjes.
Izneo sam misljenje, dokaze i svoja obrazlozenja, niste se slozili- ok.
Nisam cuo koja je vasa verzija, koliko je bilo strelaca, gde su bili postavljeni...itd...
Spreman sam da razmotrim vasu verziju, vase dokaze i vasa obrazlozenja.

Poslednja izmena:
https://media.artistfirst.com/Zapruder_Slow.gif

(interesantno sa mnogo detalja u nepravilnostima, inace nije spomenuo ali "badge man" i njegov pratioc potvrdjen sa svedocima)
(takodje dim i miris baruta su mnogi potvrdili)

https://www.youtube.com/watch?v=ivNmsfhfwDo
(profesionalac covek, mislim da nije razmatrao neke koji su pogodili trotoar)
(interesantno, mnogo dobrog razmatranja, jedino sto mi smeta on veruje u indentitet "babuske" ja ne. Uzeli joj film i nikad nije otisla da ga trazi nazad? Imala kameru koju niko nema? Hm, i Osvald imao kameru koju niko nema!?!)

https://www.youtube.com/watch?v=EEWLrJjr270

Poslednja izmena:
U ovim videima nema nista sto vec nisam cuo. Ok, zvanicna verzija je laz, no sta je istina?
Jednostavno pitanje, ko je izvrsio atentat, koliko strelaca, s kojih pozicija su pucali i koji su vasi dokazi ili logicna objasnjenja?

Tema nije: ko nije izvrsio atentat- vec ko jeste izvrsio atentat, a na ovim emisijama nisu postavili svoju verziju.
Tako, da bih zamolio da uradite isto sto sam i sam uradio: postavite svoju tezu i obrazlozite.

Poslednja izmena:
Tema nije: ko nije izvrsio atentat- vec ko jeste izvrsio atentat, a na ovim emisijama nisu postavili svoju verziju.
Tako, da bih zamolio da uradite isto sto sam i sam uradio: postavite svoju tezu i obrazlozite.
Baš si dobar.
Ti si iskopirao podatke zvanične verzije i to predstavio kao neku svoju tvrdnju, a od nas tražiš da posle 62 godine otkrijemo ko je pucao na Kenedija.
To ni američka država ne bi mogla da utvrdi, sa svim podacima koje imaju.
Ono što je poenta priče je to: da li je Li Harvi Osvald ubica?
Nije, nije fizički moguće da je samo jedan pucač i onaj ko je (ako je uopšte) pucao iz skladišta knjiga - nije ubio Kenedija.
Ovo je zavera u kojoj su učestvovale službe SAD i visoki državni činovnici.
Što onda dovodi do drugog pitanja: ko zaista kontroliše državne službe SAD?
Videli smo i na primeru Trampa - da to definitivno nije Predsednik SAD.

Ti si iskopirao podatke zvanične verzije i to predstavio kao neku svoju tvrdnju
Ja sam se slozio s zvanicnom tvrdnjom, ti sad iskopaj nezvanicne verzije i objasni sta se dogodilo.

Nije, nije fizički moguće da je samo jedan pucač i onaj ko je (ako je uopšte) pucao iz skladišta knjiga - nije ubio Kenedija.
Objasni kako si dosao do ovih zakljucaka, odakle je onda pucano?
ili lepo priznajete da ne znate i nemate svoje misljenje i verziju dogadjaja?

nisi pogledao, znam da je dugo ali dati odgovor na mnoga pitanja.
Kako nije vazno ko nije pucao, tolike godine se gura ista prica.

Ukratko samo, koga interesuje neka odgleda. Ako engleski problem nekom za neki detalj, samo pitajte, rado cu odgovoriti.
Rekli smo motive, zavera na najvisem nivou, bankari, strane sluzbe upetljane, zato se i kriju neke stvari posle toliko godina, svi akteri su umrli nema razloga da se stite. Potpresednik i Hoover itekako upetljani.
Policajci na motorima se povukli kad su usli u Elm ulicu, obezbedjenje se povuko, i islo se sa otvorenim krovom iako je bilo pretnji u novinama, policija nije dozvolila ljude u toj zoni a onda ih pustila u tom trenutku kad su kola vec usla na ELm (valjda da se napravi pometnja).
Novi vozac je ucestvovao, objasnio sam, naglo kocenje se vidi na Orvill Nixovom videu, kocenje je u trenutku ulaska u "zutu zonu" drugi maker momenat pre fatalnog metka, medjutim glava leti unazad. Iako meni izgleda da kocenje je nesvesna reakcija vozaca kad uzmem u obzir da je dobio posao namestanjem u tajnoj sluzbi onda mislim da je bilo namerno.

Zasto nije pucano kad su kola skoro stala prilazeci i okrecuci na ELm. Zasto vise strelaca. Ovo je bila zaseda koja je morala da uspe. Pa nisu mogli dozvoliti da neko promasi i predsednik se izvuce. Ne samo da bi ih jurio nego bi imao jos vecu podrsku u narodu jer je bio najomiljeniji predsednik.

Rekao sam koliko strelaca, objasnjeno u ovim videima, bar cetiri na okolnim zgradama, ne verujem samo u analizu Wignerovog filma i strelcu sa bele ograde (to nije u ovim videima). I ne slaze se sa nijednim metkom. Na Orvillovom filmu vide se bleskovi iz senke sa uzvisenja, ali ni to se ne slaze, mislim da nije nastavio pucati i nema tih metaka (izuzem jednog promasaja?).
Verujem u Roskoa kao onog sto je pucao sa uzvisenja. Mnogi pokusavaju da dobiju neke pare i popularnost ali mislim da je ova prica verodostojna. I posle da je Rosco ubio policajca.

A na sestom spratu su bila bar tri coveka, ceo sprat je jedna soba, vide se osobe na snimcima. Jedan osmatra signal i daje uputsva. Signalizacija sa ljudima u neposrednoj blizini, kisobran i podignuta ruka, i njihovo ponasanje posle. Svezi zuti markeri na ivicnjaku su primeceni davno jos za Warenovu komisiju. Ne znam da li je postojao dvosmerni radio u to doba, ali mi ovo ima vise smisla.

Mafija nije direktno ukljucena, cia je uvek koristila njihove usluge.

Osvald je znao perfektan ruski, bio inteligentan, mislim da on nije bio neki "razocarani" tip nego su ga pokusali ubaciti Rusima, navodno je znao neke tajne. Kad je propao pokusaj atentata protiv Kastra premestili ga u Dalas. Nesto se ne slaze koliko je ljudi operativaca bilo oko njega, da su ga samo pratili a proglasili ga neopasnim. Postoji veza u vojci i ciinim treningom sa ovim Roskom. Imao veze i sa nekim tipom koji je spiunirao Jugoslaviju, posle ubijen, shvatio da je Osvald bio podmetnut i da je nesvesno ucestvovao u tome da uvuce Osvalda. Mene jako interesuje u kom trenutku su odlucili da ga podmetnu kao zrtveno janje. Jer su vec imali spremne falsifikovanne fotografije sa oruzjem. Nisam istrazivao sta je to bilo sa nekim generalom, u jednom videu se spominju falsifikati, drugi tvrde da je to kako je Osvald ucenjen da ucestvuje. Osvald i Rubeinstain su se znali pre nego ga je ovaj Rubeistain ubio.

Mnogi agenti dali cudne izjave, ispustajuci detalje, kao taj sto se popeo na kola, pa vozac koji se okrenuo (meni izgleda cak dva puta) a rekao da nije. Policija traljava istraga i zapisnike bez rekordera. Nezakonita autopsiju i istraga. Cia na saslusanju.
Osvalda su "osudili" u novinama pre nego sto je komiisja donela odluku 10 meseci kasnije. Svedoci usutkani ili nisu pozvani, najvise pobijeno pred svedocenje za drugu komisiju koja je zakljucila da je u pitanju zavera sa vise strelaca(jel 70tih?). Neki tip koji je potrcao na uzvisenje i kao video neko sluzbeno lice i nekog sa puskom stalno je menjao iskaz.

Zaboravio sam za jedan promasaj (mozda rikoset?), koji je pogodio cestu iza kola, vidim sad da je potvrdjeno na jos jednom filmu al iz drugog ugla.

KGB zakljucio da je delo podpredsednika.

Evo kakvim strucnjacima ne verujem:
Oni koji analiziraju, kao Discovery, demonstrira lutku. Sa vetilatorom da bude uverljivije. Sto me podseca na to kako je zakljuceno da je zracenje telefona ok (radjeno sa termometrom i drvenom lutkom) ili ono da maske stite od zaraze (uzmu bakteriju da testiraju viruse). Plus ponavlja jedno te isto, jovo nanovo da nam ureze u pamcenje i dovodi svedoke koji se kao secaju svakog delica a izbegava da kaze ostalo. Kola su morala biti izbusena ko sir, bar dva metka su zavrsila u kolima (jedan nadjen u zadnjem sedistu ako sam razumeo od jednog agenta, 7.65 najverovatnije) a policija nije uvela u zapisnik cak ni onu veliku stetu na metalnoj precki. Normalno da su prali odmah jos pred bolnicom i Hoover naredio da se rasklopi i napravi.

Drugi, jedan video sa expertima o fotkama Osvalda, 3D modeling da objasni kako ljudi ne ocene dobro senke i da je fotografija verodostojna. Pa sto ne razmatra jednu koja se pojavljivala u dve verzije (zasto bi neko uklonio snajper za novine?), nisu spomenuli trecu, i da su fotograf i Osvald poricali. Plus to da puska ulopste ne odgovara. Popiskim se ja na takve analize.

Onda ima jako puno analiza koje dokazuju da nija pucano sa uzvisenja, i interesantno svi guraju napred kola da bi izgledalo da je uzvisenje sa strane. Vrlo lako se vidi polozaj Zaprudera da je pucanj bio ranije pa i uzvisenje vise napred. ili se Zaklina dovodi u poziciju u kojoj nije bila.

Ili recimo zvucna "naucna" analiza da svede na jedan pucanj a da su svi svedoci u krivu.

Ili sad pocem citat neki website jer je interresantan jer ukazuje na stalno menjanje izjava svedoka, gomila detalja da ti se zavrti, medjutim brzo shvatim da je po njima svaki svedok za neverovati, svaki ubijeni umro prirodno, i naravno bio samo jedan metak.

Sta ne znam, ali verovatno ima negde:
Nisam nasao potvrdu da Zapruder usvari ne snima u jednom trenutku kako neki tvrde i cude se filmu u kontinuetu (iako na filmu nema prestrojavanja policajaca na motorima).

Ne znam o tom policajcu koji je ubijen, navodno Osvald (opet sa veoma cudnim dokazima). Nije imao cistu proslost, i neki misle da je ovaj policajac onaj koji je pucao sa uzvisenja (ja nisam uveren).

Ne znam koji je ovo svedok. Osoba koja se vidi na Wiegerovom filmu (bljesak levo od ovog svedoka i posle figura) bi mogla biti neka osoba koja je napustila parking. Nije mi bas jasno gde su ovi bili u relaciji tog navodnog snajperiste ali izgleda da je hteo pogledati na parking na uzvisenju.

JFK Wiegman parabolic facade smaller.gif

Kao sto sam, zapravo, rekao:
Mada se i iz Zapruderovog filma moze naslutiti da je doslo do usporavanja vozila.
U pratnji predsednickog auta su, izmedju ostalih, bili i dvoje na motorima.
1747129801545.png

Sa ovog frejma Zapruderovog snimka se moze proceniti da su oni, otprilike, bili za duzinu motora iza kola u pratnji.
Takodje, u tom trenutku je jasno da je meta pogodjena.
1747129960627.png

Uzgred, Kenedijev vozac je umro sedmicu dana pre toga i postave vozaca koji po zakonu nije mogao da ulopste dobije taj posao.
Na ovom i okolnim frejmovima Zapruderovog snimka se vidi kako je vozac predsednickih kola, prvi put, okrece ka meti, proveravajuci da li je meta smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
1747130221538.png

Utvrdivsi da meta nije smrtonosno pogodjena i da postoji sansa da prezivi isplanirani i organizovani atentat, nastavlja da, nepromenjeno, upravlja vozilom, iako je jesno da je meta jednom vec bila pogodjena.
Na ovom frejmu se po drugi put okrece da proveri da li je meta smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
1747130635468.png

Videvsi i potvrdivsi da meta jos nije smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat, usporava i skoro zaustavlja vozilo na prethodno dogovorenom i zacrtanom mestu, za slucaj da meta, do tada, nije smrtonosno pogodjena i da postoji sansa da prezivi isplanirani i organizovani atentat.

A da je doslo do iznenadnog, i za ostale ucesnike povorke, neplaniranog usporavanja i zaustavljanja vozila, govori ovaj kadar iz Zapruderovog snimka...
1747131037361.png

...gde se vidi da su od iznenadnog i nenadanog kocenja, usporavanja i zaustavljanja vozila motori koji su bili u pratnji kola i do tada na duzinu motora udaljeni od kola, morali da skrenu u stranu pored kola u pratnji ne bi li udarili u kola, zbog nenadanog i iznenadno usporavanje predsednickih kola i dosli do polovine zadnjeg dela auta.
a vidi se na nekim snimcima kocenje a na jednom videu jako sporo, svedoci kazu da je stao ili iskoro stao.
U tom trenutku je meta bila smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
Vizuelno potvrdivsi ovo vozac tek tada dodaje gas, ostavljajuci motore u pratnji iza sebe i stvarajuci problem agentu koji je trcao za vozilom, da stigne, pristigne i "uhvati" auto koji je ponovo krenuo i ubrzao.
1747131529151.png

Ostalo je istorija.

Prilozi

• 1747131471353.png
    1747131471353.png
    301,4 KB · Pregleda: 2
  • 1747130709343.png
    1747130709343.png
    340,1 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Neke teorije:
Pucanje iz otvora odvoda ulice je glupost, niti ima dobar pogled, niti ugao, niti moze da prati signal za pucanje.
Vozac pucao, ne bi se cudio, ali jednostavno nije i nepotrebno pored tolikih snajperista.
Neki tvrde prvi u grlo je paralizirajuci metak, premda cia ima ovakve stvari bilo je potpuno nepotrebno, Kenedi nije imao kud sa toliko strelaca u par sekundi.
Da je ispaljeno cak 11 metaka, ne verujem da jeste, mislim da je svako opalio jedan metak.

Mene interesuje:
Kad je odluceno da podmetnu Osvaldu, ne verujem u tako dugo planiranje.
Ko je babuska? Jel Barbara radila za sluzbu jer je imala kameru koja se nije mogla kupiti, kao i Osval sa njegovom spy kamerom koji mozes dobiti samo ako si u sluzbi? A njena hladnokrvnost mi zacudjujuca.
Zasto su pucnji sa uzvisenja privukli toliko paznje, jel to bilo planirano da masa krene tamo a vamo da se drugi izvuku. Uzvisenje jeste blize ali ipak.
Prvi promasaj, kad osiguranje presednika gleda pozadi mesto predsednika. Jel bio promasaj?
Jel to metak koji je pogodio betonsku plocu? Metak je paralelno sa kolima. Pravac je mislim sa Dalas recorda (ako ne gresim ime), ne moze biti rikoset. Jel snajperista odbio da puca u predsednika? Ima nekih indicija i da je Rosco bio ucenjen na neki nacin i bio zabrinut za porodicu (iako je bio profesionalni ubica).

Niko ovo ne spominje, koliko vidim iz duzine Wiegnerovog film koji je istrcao iz kola i pojurio, i stigao da snimi onaj par gore koji su legli na zemlju bi se reklo da je pucnjava pocela ranije. I drugi tvrde da je pocelo mnogo ranije ali na osnovu okretanju glava unazad, ne mogu naci sad, ali 208-211 nedostaju, opet greska u labaratoriji. Uzgred, Zapruder navodno odbio da preda policiji film, a svi ostali konsifikovani. Jedan svedok nije hteo da preda kameru pa je izvuko film i unistio (policija se zadovoljila sa unistenjem radije nego skupljanje dokaza?!) a vamo Zapruder odbio pa nista.. Jedan film je oduzeo Roscoe koji je snimao iz pravca uzvisenja ali ne znam koji je to. Zapruder?

da, video je odmah pao u ruke tajnih sluzbi, sledeci video objasnjava kad se to desilo i kad je verovatno altered.
Usporavanje kola koje se ne vidi i trzaj glave unazad a da nije takav prema napred je posledica izbacivanje freimova.
Definitivno rana potamljena na filmu da se ne vidi izlazna rana.
Objasnjava dokaz da su sva tri originala (original plus 2 prve kopije) zamenjena.

ne znam sta su drugi rekli, ovaj detektiv/snajperista kaze ne ali bez mnogo objasnjenja, ja mislim pokretnu metu moras da pratis i nisanis sto se ne moze iz te rupe nego je cekas sto nije bas pouzdano. Nisam siguran da bas ugao odgovara i velicina rupe za pusku i optiku.

Bila su tri zuta markera, ne znam sta se dogodilo i gde je tacno prvi, drugi marker je kocenje i freim 313 sa fatalnim pogodkom.

Na ovom i okolnim frejmovima Zapruderovog snimka se vidi kako je vozac predsednickih kola, prvi put, okrece ka meti, proveravajuci da li je meta smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
Na ovom frejmu se po drugi put okrece da proveri da li je meta smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
F-rvHJ.gif

Videvsi i potvrdivsi da meta jos nije smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat, usporava i skoro zaustavlja vozilo na prethodno dogovorenom i zacrtanom mestu, za slucaj da meta, do tada, nije smrtonosno pogodjena i da postoji sansa da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
Na Zapruderom snimku se ne vidi da su kola usporila
Bio sam na 72-satnom postu i nisam stigao da postavim i taj snimak, ali bice i to.
A da je doslo do iznenadnog, i za ostale ucesnike povorke, neplaniranog usporavanja i zaustavljanja vozila, govori ovaj kadar iz Zapruderovog snimka...
...gde se vidi da su od iznenadnog i nenadanog kocenja, usporavanja i zaustavljanja vozila motori koji su bili u pratnji kola i do tada na duzinu motora udaljeni od kola, morali da skrenu u stranu pored kola u pratnji ne bi li udarili u kola, zbog nenadanog i iznenadno usporavanje predsednickih kola i dosli do polovine zadnjeg dela auta.
uAmJtD.gif

U tom trenutku je meta bila smrtonosno pogodjena i bez sanse da prezivi isplanirani i organizovani atentat.
Vizuelno potvrdivsi ovo vozac tek tada dodaje gas, ostavljajuci motore u pratnji iza sebe i stvarajuci problem agentu koji je trcao za vozilom, da stigne, pristigne i "uhvati" auto koji je ponovo krenuo i ubrzao.

Dakle,
Pre smrtonosnog pogotka meta je vec bila pogodjena,
sto su videli i znali agenti Secret Service u kolima u pratnji,
sto je video i znao vozac predsednickih kola,
niko nije reagovao i nije bilo reakcije za slucaj potencijalnog ugrozavanja bezbednosti predsednika,

Ma, mora da je slucajnost...

kad ljudi mogu progutati sve ovo sa toliko svedoka i dokaza onda se nisu libili da urade necto i vece kao 911.

Njihova spora reakcija je neverovatna. Tesko je utvrditi vreme izmedju prvog i zadnjeg pucnja ali delimicno vidim iz Wiegerovog film da bi moglo biti 15 do 20sec po mojoj proceni.

Nije mi jasno da svi koji su pisali knjige nisu imenovali agenta tajne sluzbe koji je uhvacen u tom skladistu kao moguceg snajperistu (policija nije ni ispitivala ga). Kad je zgrada vec bila blokirana vidi se cak neko na prozoru sestog sprata.

Nisam se jos zabavio da procitam, ima taj tip Costello i MK davis koji su radili analizu, blur, i ostale cudne stvari na Zapruderovom. Iz onog gore videa sto sam postavio, vidi se da su oni koji su editovali imali samo 12-15 sati da edituju film, prilicno fascinirajuce za ono doba ali ne prodje sa danasnjom tehnologijom kojom mozemo analizirati.

Back