Linkuj me do ovog pravila, nesto ga ne pronalazim, a ne znam ni sta znaci ovo...
Ovo je dogovarano nekoliko puta. Mislio sam da je usvojeno, ali izgleda da nije. Ok, dakle, ne važi, moja greška... Onda, da se poslužim i ja time.

Ovde je (na forumu), izgleda, zabranjeno sve, osim etiketiranja i guranja u nekakve izmisljene grupe, cime "objasnjava" svoje misljenje u vezi nekoga.
Jasno sve piše u Pravilniku (gore, na sredini) šta je zabranjeno, a šta ne. Iz toga pre sledi da je "
sve dozvoljeno
osim..." (pa sledujuće stavke).
Nema potrebe praviti nekakvu ironičnu inverziju ovog osnovnog pravila, niti ima mesta za averziju na tako nešto... Naravno da
nije dozvoljeno "etiketiranja i guranja u nekakve izmisljene grupe", a "laganje i izmisljanje" je stvar proizvoljnog tumačenja ukoliko nema veze sa aktuelnom politikom, po Pravilniku. Ako si već stavio čuvenu maksimu Voltera u svoj potpis, naprosto budi dosledan i postupaj po njoj.

Ona je ujedino i maksima administracije ovog Foruma.
Da li je na forumu dozvoljeno imati misljenje o nekom korisniku, na osnovu njegovih objava i aktivnosti?
Pa to i pokazati citiranjem, kada se za to ukaze prilika, a ne neosnovano etiketirati.
Dozvoljeno je, u okviru kulturnog i netoksičnog obraćanja. Po pravilniku...
Ovde nisi u poziciji da arbitriraš o tome da li je nešto argument ili nije, već samo da se potrudiš da pokažeš (kontra) argument svima i tako dokažeš nešto. Plain and simple...

To je zdrava rasprava. Ostalo je saturacija irelevantnim i toksikologija...
Tesko.
Podeljen je cuveni "Zapruder" snimak, a ovde, izgleda, niko ni ne zna zasto je cuven, a kamoli da je to receno...
Čaša je do pola puna ili prazna...

Jedva cekam da cujem gde je bio, kako je drzan taj komad mozga do predaje hirurzima i sta je zena mislila da ce postici time?!
"Ovde nisi u poziciji da arbitriraš o tome da li je nešto argument ili nije, već samo da se potrudiš da pokažeš (kontra) argument svima i tako dokažeš nešto. Plain and simple...

To je zdrava rasprava. Ostalo je saturacija irelevantnim i toksikologija..." - U tvom citatu vidljiv je klasičan primer ovoga što navodim. 1. Kršiš Volterovu maksimu koju si sam stavio u potpis...

2. Na 2 mesta, kroz već pružena 2 odgovora, od kojih je jedan čak i relevantniji za temu, reaguješ ignorantski i ironično, kao da ti jedna pojedinost, ma koliko morbidna u tragično-emotivnoj smesi očajničkog trenutka deluje neverovatnije od svih mogućih, zamislivih i nezamislivih teorija zavera vezanih za samo ubistvo predsednika!

Kakve bitne veze ima smušen i žalostan postupak Džeki Kenedi u tom trenutku sa samom urotom protiv Džona? Umeš li da vagaš prioritete za određenu temu?... Ako tu pojedinost potenciraš kao najbitniju, naspram svih ostalih itekako bitnih istorijskih okolnosti vezanih za ubistvo Kenedija, svesno dezavuišeš samu ovu temu. Lično sam se potrudio da navedem par stavki koje opisuju ovu teoriju zavere, ti se još baviš telesnim ostacima, kao da je to nešto krucijalno...

Može ovo i bolje.