Ko je bio Josip Broz Tito?

Ја сам теби прво поставио питање. На које ти ниси одговорио, него пишеш неке фразе.

Дакле, утврдили смо да ти нису познати ни датуми одигравања мартовских преговора?
post 148
Јел ти одговара Мишо Лековић као извор?
https://forum.krstarica.com/threads/kako-su-se-voleli-komunisti-i-ustase.1011856/page-6
Maca pojela jezik

Да, у тој књизи Мишо Лековић наводи немачке извештаје о преговорима партизана и Немаца.
Да ли ти је познато шта су партизани тада нудили Немцима?
Ti knjigu nisi ni citao, jer da jesi onda bi znao koji je zakljucak od Somija tj Mise

12897695569068559753.jpg

Ја сам први поставио питање.
Дакле, да ли ти је познато шта немачки извештај, који Лековић цитира, наводи да су партизани тада нудили?
ne palamudi, koji je zakljucak izveo Lekovic i obajsnio da je to sve bila taktika da bi partizani dobili na vremenu

Sta pise u zakljucku ? Znas ili ne znas ?
Дакле, одбијаш да одговориш на питање. Не верујем да ти то није познато, мада не би ме чудило јер очигледно ти многе ствари,чак ни основне, нису познате. Па ћу ти ја због тога навести о чему се ради. Ево, директно из Лековићеве књиге:
IMG_20241021_072405.jpg

Извештај, као и цела књига доступни су на сајту знаци, па и на другим сајтовима те тематике.
Е сада, размена заробљеника је само једно од питања која су тамо разматрана. Да ли ти је познато о чему су још разговарали Немци и комунисти тада?

Дакле, одбијаш да одговориш на питање. Не верујем да ти то није познато, мада не би ме чудило јер очигледно ти многе ствари,чак ни основне, нису познате. Па ћу ти ја због тога навести о чему се ради. Ево, директно из Лековићеве књиге:
Pogledajte prilog 1629382
Извештај, као и цела књига доступни су на сајту знаци, па и на другим сајтовима те тематике.
Е сада, размена заробљеника је само једно од питања која су тамо разматрана. Да ли ти је познато о чему су још разговарали Немци и комунисти тада?
Da li si citao knjigu ?
Lepo Somi kaze u zakljucku da je to bila taktika da se odugovlaci jer su partizani bili u jako teskom polozaju i trebalo im da dodju do daha.
Zato kada je Hitler video da ga Tito zajebava sa tim pregovorima i namerno odugovalaci, naredio je da se prekinu pregovori.

Da li si citao knjigu ?
Lepo Somi kaze u zakljucku da je to bila taktika da se odugovlaci jer su partizani bili u jako teskom polozaju i trebalo im da dodju do daha.
Zato kada je Hitler video da ga Tito zajebava sa tim pregovorima i namerno odugovalaci, naredio je da se prekinu pregovori.
Шомијеви закључци су једно, ја овде наводим стриктно документа.
Јесу ли ово партизани нудили? Јесу.

Дакле, то је фсктографија. О чему су још преговарали тада, знаш ли?

Шомијеви закључци су једно, ја овде наводим стриктно документа.
Јесу ли ово партизани нудили? Јесу.

Дакле, то је фсктографија. О чему су још преговарали тада, знаш ли?
Sta sve nude politicari u predizbornoj kampanji ?
To je taktika bila jer su partizani bili u teskom polozaju, jer od svega je bila samo razmena zarobljenika.
Nudfi i Vucic svasta, ali to ne znaci da ce da i ispuni

Sta sve nude politicari u predizbornoj kampanji ?
To je taktika bila jer su partizani bili u teskom polozaju, jer od svega je bila samo razmena zarobljenika.
Nudfi i Vucic svasta, ali to ne znaci da ce da i ispuni
То су ваша оправдања којима правдате отворено нуђење колаборације Немцима од стране комуниста.
А замера се Дражи састанка у Дивцима који такође није успео, јер су Немци одбили све Дражине предлоге.

То су ваша оправдања којима правдате отворено нуђење колаборације Немцима од стране комуниста.
А замера се Дражи састанка у Дивцима који такође није успео, јер су Немци одбили све Дражине предлоге.
Od martovskih pregovora imas samo razmenu zarobljenika i nista vise, a za Drazu i Nemce imas tone i tone dokumenta o isporuci munucije, naoruzanja i zajednickoj borbi koja je realizovana.

Imas moju temu o tome cak i samardziceva falsifikovana verzija Neretve. Tako da se nemoj praviti blesav.
Океј, јасно је да ти није познато.

Да ли ти је познат састанак Тита и усташког амбасадора при Ватикану, Рушиновића о чему постоји италијански извештај? Када су се састали, где и о чему се разговарало?
Јел то познато то?

Океј, јасно је да ти није познато.

Да ли ти је познат састанак Тита и усташког амбасадора при Ватикану, Рушиновића о чему постоји италијански извештај? Када су се састали, где и о чему се разговарало?
Јел то познато то?
Ne lupetaj ''ustaski'' ambasador u Vatikanu :cepanje: :cepanje: :cepanje: :cepanje:
Nemoj vise pao sam sa stolice od smeha
ps Vatikan nikada nije priznao NDH

Да, Никола Рушиновић. Никада ниси чуо за њега?
Твоје познавање материје је стварно веома мало.
Kakav ustaski ambasador, kada Vatikan nije priznao NDH
Evo sta Visnja Pavelic ( cerka Pavelica ) kaze za Vatikan, da je tamo masonerija radila protiv njih
3 00 min

Kakav ustaski ambasador, kada Vatikan nije priznao NDH
Evo sta Visnja Pavelic ( cerka Pavelica ) kaze za Vatikan, da je tamo masonerija radila protiv njih
3 00 min
Проучи ко је био Никола Рушиновић,па онда можемо да причамо.
Сенилна Вишња је тек посебна прича.

Back