Ne znam ko si ti ali sam siguran da mali Joza iz Kumrovca nije bio dragi nam predsjednik.
Da smo zivjeli bolje, jesmo, mnogo bolje nego sad, cak mislim da smo 70-tih i 80-tih zivjeli bolje nego iko, zahvaljujuci "malom Jozi", ali isto tako smatram da do rata ne bi doslo ili da bi razlaz bio mnogo bezbolniji da je svako iz SRFjot iznio ono sto je i unio.
Nase unutarnje granice crtali su Mosa Pijade (Jevrej), Edvard Kardelj (Slovenac) i naravno Tile.
Sve te teorije o Titovom poreklu su vise nego smesni, baljezganja onih idiota koji su mrzili komunizam a nisu imali mooda "A" da kazu protiv njega dok je vladao, vec su svi redom bili u partiji, iz kukavicluka, a sad u ocaju pokusavaju da ispadnu pametni.
Meni licno je svejedno da je Tito bio bilo sta, Jevrej, Poljak, Rus, koga briga, u stvari bi mi bilo draze da nije bio Hrvat, jer ga bas oni najvise mrze i pljuju.
Ljudi koji ga cene ne cene ga zato jer je on bio IZ KUMROVCA, jer da je to razlog danas bi uzdizali u nebesa sve jednog Kumrovcanina koji je bilo kad rodjen.
Razlog zasto ga ljudi cene su njegova DELA, A NE POREKLO!!
Ljudima koji cene Tita svejedno je odakle je on i sta je.
Ali to nacionalisticki i sovinisticki falsifikatori istorije ne kontaju, jer im mentalni sklop ne funkcionise na taj nacin, oni jednostavno ne mogu da razumeju da ima ljudi kojima necija nacionalnost i poreklo nije od presudnog znacaja za opstanak planete Zemlje,
i veruju da ce nesto da izmene ako javnost uspeju da ubede da Tito nije bio Tito, nista nece izmeniti, Tito ostaje jedan od lidera antifasisticke koalicije, ostaje jedini oslobodilac Jugoslavije od fasizma, ostaje vecni pobednik.