dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 68.225
Добро.Nije tacno, niko ga nije cupao za usi da prica predugo i bespotrebno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро.Nije tacno, niko ga nije cupao za usi da prica predugo i bespotrebno.
opozicija nije muratu ni do kolena jel da jeste on vucic obilic odseko bi.opoxiciji glavu tako sam.ja razumelaНије му се дивио, само је изнео историјску истину о њему.
Да, мислим да си добро разумела. Видиш, ја нисам размишљао у том правцу, али сада мислим да си у праву.opozicija nije muratu ni do kolena jel da jeste on vucic obilic odseko bi.opoxiciji glavu tako sam.ja razumela
Као што Бранковић није издајник, историјске истине нико неће да чује.Ne bih da spamujem temu dalje posto sam vec jednom pogresila, ali pored onoliko svetskih (i nasih) vojskovodja, diviti se bas Muratu, malo je bezveze. Ne malo, nego mnogo.
Nije, voditeljka je spomenula cara Lazara, ne Obilica i on je sa Muratom uspostavio papalelu sa opozicijom, i zaneo se u tom hvaljenju.Да, мислим да си добро разумела. Видиш, ја нисам размишљао у том правцу, али сада мислим да си у праву.
Nema to veze, ali uvek neko izda. To je mit i u mit se ne dira, a on je baziran na osobinama, duhovnosti (ali i greskma) u jednom narodu.Као што Бранковић није издајник, историјске истине нико неће да чује.
Исто је и за Обилића.
Заправо је рекао да они (опозиција) немају капацитете једног Мурата да их он, Обилић, ливквидира.Nije, voditeljka je spomenula cara Lazara, ne Obilica i on je sa Muratom uspostavio papalelu sa opozicijom, i zaneo se u tom hvaljenju.
Треба видети када је то писано пошто је АЈ имао различите фазе, али дефинитивно не заслужује поверење. Речи а не дела (По делима ћете их познати). Довољно је погледати шта је све толерисао свом духовном чеду и наследнику, па да се види ко је штра је био.Владика Атанасије против екуменизма:
https://svetosavlje.org/pravoslavni-ikumenizam/
Tako je, banuj ih sve, dovoljno je sto se o njemu na politici prica jos i ovde treba da spominjemo tog nepomjanika.Dosta o Vučiću više. Tema je vladika Atanasije.
Засигурно је био острашћени екумениста.Narode, da li se sećate pokojnog episkopa Atanasija Jevtića. Imao je neobičnu mitru, nosio je nekakvo medicinsko pomagalo oko vrata i držao neobične govore, često na granici politike. Neki smatraju da ga treba proglasiti za svetitelja. Šta mislite?
Trebao bi pročitati šta je pokojni vladika pisao na tu temu.Засигурно је био острашћени екумениста.
Papir sve trpi.Trebao bi pročitati šta je pokojni vladika pisao na tu temu.
Pogrešio sam što sam otvorio temu. Zapravo, pomenuti pokojnik ne zaslužuje da ga se uopšte spominje. Dobro je što su ga naši muslimani dobro zapamtili, pa tako kanonizacija neće olako proći njegovim đacima.Засигурно је био острашћени екумениста.
Otkrivate pravo lice. Vama su muslimani znači autoritet za kanonizaciju.Pogrešio sam što sam otvorio temu. Zapravo, pomenuti pokojnik ne zaslužuje da ga se uopšte spominje. Dobro je što su ga naši muslimani dobro zapamtili, pa tako kanonizacija neće olako proći njegovim đacima.
Zaboravio si i Nenada Čanka.Otkrivate pravo lice. Vama su muslimani znači autoritet za kanonizaciju.
У безбројне лажи његове верују, само они који појма немају ко је он...Trebao bi pročitati šta je pokojni vladika pisao na tu temu.
Ако екуменисти у СПЦ канонизују шизофреног Тасу, већу ће медвеђу услогу за ''интекомјунио'' и помирење са муслиманима на Балкану себи да учине, од Католика према Православнима који су канонизовали Степинца, и тиме себи на чело печатирали мету за метак...Pogrešio sam što sam otvorio temu. Zapravo, pomenuti pokojnik ne zaslužuje da ga se uopšte spominje. Dobro je što su ga naši muslimani dobro zapamtili, pa tako kanonizacija neće olako proći njegovim đacima.
A otkad se gleda da li će muslimani biti uvrijeđeni prije nečije kanonizacije? Ajde onda da raskanonizujemo sv. Jovana Damaskina koji je već u 8. vijeku razobličavao islam.Ако екуменисти у СПЦ канонизују шизофреног Тасу, већу ће медвеђу услогу за ''интекомјунио'' и помирење са муслиманима на Балкану себи да учине, од Католика према Православнима који су канонизовали Степинца, и тиме себи на чело печатирали мету за метак...
Otkrivate pravo lice. Vama su muslimani znači autoritet za kanonizaciju.
Несрбина Тасу највише мрзе Срби... И добар део у СПЦ, и код Артемита и код зилотаA otkad se gleda da li će muslimani biti uvrijeđeni prije nečije kanonizacije? Ajde onda da raskanonizujemo sv. Jovana Damaskina koji je već u 8. vijeku razobličavao islam.
Daleko veći broj ljudi ga veoma poštuje.Несрбина Тасу највише мрзе Срби... И добар део у СПЦ, и код Артемита и код зилота
И ви либерали сте на удару праведне мржње због ђавоље адвокатуре, доброг дела Срба због њега