Mislim da je ovo sasvim dovoljno da se pokaže vrijednost Vilkinsonove kvaziistorije.
Namamljuje te Kainos da odbaciš Boga Isusa Krista. Kainosu Isus nije Bog, nije pravi Bog. Ali mu je Ellen White ostala boginja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ovo sasvim dovoljno da se pokaže vrijednost Vilkinsonove kvaziistorije.
Pa to je cinjenica.
Evo rabin kaže da je Novi zavjet napisan u duhu grčke filozofije. Preuzeli ste judejske napade na Hrista i hrišćanstvo. Svaka vam čast.
Jel to istina?Namamljuje te Kainos da odbaciš Boga Isusa Krista. Kainosu Isus nije Bog, nije pravi Bog. Ali mu je Ellen White ostala boginja.
Ti po Suboti na silu nisi Antisemit inače jesi ko i oni.Pa to je cinjenica.
Hfala za potvrdu.
Videli smo da su Oci pokazali antisenitizam koji se idslikava i kod vas i da se tumacenja Otaca slazu sa grckim filozofima ali nikako sa starim zavetom.
To je cinjenica.
Zato je crkva morala da krije 18 veka bibliju od naroda.
Ali dodjose ne mili protestanti i Vuk Karadjic i cvrc vise.
Vidim ja uskoro vi u noahide idete.Pa to je cinjenica.
Hfala za potvrdu.
Videli smo da su Oci pokazali antisenitizam koji se idslikava i kod vas i da se tumacenja Otaca slazu sa grckim filozofima ali nikako sa starim zavetom.
To je cinjenica.
Zato je crkva morala da krije 18 veka bibliju od naroda.
Ali dodjose ne mili protestanti i Vuk Karadjic i cvrc vise.
Ima pravo samo sto je licemjer ko i ti.Vidim ja uskoro vi u noahide idete.
Vidim ja uskoro vi u noahide idete.
Marko 8,18 | Oči imate i ne vidite? uši imate i ne čujete? I ne pamtite li |
E jesi sam sebe opisao svaka ti čast.
Marko 8,18 Oči imate i ne vidite? uši imate i ne čujete? I ne pamtite li
Kainos mi je drag uprkos teološkim razmimoilaženjima.Namamljuje te Kainos da odbaciš Boga Isusa Krista. Kainosu Isus nije Bog, nije pravi Bog. Ali mu je Ellen White ostala boginja.
Pa kazu nam apostoli sta se odbacuje sta ne..Odbacite sve iz stara zavjeta ili prihvatite sve ,ostalo je licemjerije.
Apostoli su po tebi Bog što ne reče.Pa kazu nam apostoli sta se odbacuje sta ne..
Jel nisi to citao?
Tebi su i tvoji rekli ovde da ti je mrznja glavni adut,, a i to da kada ti neko kaze belo ti ces reci crno i obrnuto.E jesi sam sebe opisao svaka ti čast.
Kainos mi je drag uprkos teološkim razmimoilaženjima.
Predlog pravoslavcima i katolicima
Adventističi 'biteorem'
1. Biblija tumači samu sebe
2. Spisi Ellen White su jedini nepogrešivi tumač Biblije
-----------------------------------------------------------------------
Što bi bilo rješenje ove ovdje jednadžbe 's nula nepoznatih'?
Tko ovdje koga ..?
Adventisti Jelenu, ili Jelena adventiste?
Kada ti resis pitanje da li je papa jedini tumac i menjac biblije,onda se javi.Zadatak adventistima - riješite svoj 'biteorem'.
Kada ti resis pitanje da li je papa jedini tumac i menjac biblije,onda se javi.
Dotle cuti samo...
Cuuuutiii...
To nije ucenje moje crkve vec misljenje pojedinaca.Zašto se odjednom sramotiš onoga čime se vi EGWisti ponosite? Pa vi se ponosite svojom izmišljotinom da "Bilija tumači samu sebe' i ponosite se djelom svoje 'proročice', za koje tvrdite da je 'jedini nepogrešivi tumač Biblije'. Dakle, riješi ovaj gore 'adventistički biteorem', Je li vi u njemu Jelenu ili Jelena vas?
To nije ucenje moje crkve vec misljenje pojedinaca.
A vidimo to ovde nije praksa.
Zašto opet lažeš i izvrces, kad je upravo to učenje tvog novotartarskog kulta pijane Ellene White?To nije ucenje moje crkve vec misljenje pojedinaca.
A vidimo to ovde nije praksa.
Nije to ucenje...Zašto opet lažeš i izvrces, kad je upravo to učenje tvog novotartarskog kulta pijane Ellene White?
Ponosim se Egw ali ona ne tumaci Bibliju.Zašto se odjednom sramotiš onoga čime se vi EGWisti ponosite? Pa vi se ponosite svojom izmišljotinom da "Bilija tumači samu sebe' i ponosite se djelom svoje 'proročice', za koje tvrdite da je 'jedini nepogrešivi tumač Biblije'. Dakle, riješi ovaj gore 'adventistički biteorem', Je li vi u njemu Jelenu ili Jelena vas?
Sofonija 1,14 | Blizu je veliki dan Gospodnji, blizu je i ide vrlo brzo; glas će biti dana Gospodnjega, gorko će tada vikati junak. |
Sta je sad ovo,dupla doza terapije i odjednom sve ti ravno do Kosova ?Zašto opet lažeš i izvrces, kad je upravo to učenje tvog novotartarskog kulta pijane Ellene White?