Ko ima vise sansi kod devojaka?

Добро, бре, деда, рек'о си, не мораш 10 пута да понављаш.

Понављају само они који не верују у снагу своје речи.
jesi i ti sprcao skoro cetrdeset lejta u dupe kako kaze letnje kise bezimenom koji ima trideset? jer eto nije vodio ljubav sa zenama...

ti jesi, poznat si sarmer po svojim iskustvima i pricama, ali si ostao bez djece i porodice sto takodje bi neki nazvali da si tolke godine sprco u dupe?

ili je drugacije kad se neko drugi omalovazava i imsejava?

Ti Bezimeni treba da obratiš pažnju na neku skromnu devojku, a ne da gledaš te nedostižne i da se ogorčavaš što te neće.
Не налазим их баш.. Не јурим те недостижне али на њих само налећем.

kakva omladina lik sprco 31 godinu u dupe
Али сам неискусан и изгледам много млађе. Нисам крив што је пролетело време. Али изгледа да ћу спрцавати тако још неколико деценија..

Takođe, Bezimeni ako želiš da se povežeš s nekim, treba da naučiš društvenije da komuniciraš.
Морам некако да учим.. Мало имам прилика

takav mu horoskop 🤷‍♀️ :lol:
Кад сам рођен био је ретроградни Меркур, можда је до тога :D

to su dobri savjeti

ajmo bezimeni dalje, zivot je pred tobom i dalje, uzivaj
Хвала ти :)

I ako si previse opterecen time, probaj da se fokusiras na nesto drugo jer kad stalno mislis na nesto, kako to nesto nemas, kako je sve lose, nikad nista nece biti, onda je zaista tako, jer si sam sebe u to ubedio umesto da se fokusiras na nesto drugo i onda ljubav sama dodje, e sad moze biti neka greska tj lekcija, a moze biti i nesto pravo.
Трудим се тако колико могу али не иде баш увек.

~~~

Најбоље ми је да одустанем, нити знам да прилазим, нити бих знао како да будем у вези. Нисам способан за то, једноставно. Само сам пуно усамљен и осећам се невољено, али блискост не заслужујем. Нисам рођен за љубав, више не верујем да то постоји у реалном свету.

Али увек могу да маштам о девојкама, то чиним већину времена, цео живот се заљубљујем у неке глумице, замишљам да имам блискост са њима, и тако..

Sam forum ti je već prilika. Ne ide se na kurs iz toga. Učestvuješ na temama gde nisi ti centar, čitaš šta drugi pišu (ali da se to ne odnosi na tebe), pokušaš da se zainteresuješ za tuđu priču, nadovežeš se, postaviš pitanje, našališ se...kontaš. A ne samo o sebi, sebičluk odbija, pogotovu taj infantilni sebičluk i kukanje.
Али увек могу да маштам о девојкама, то чиним већину времена, цео живот се заљубљујем у неке глумице, замишљам да имам блискост са њима, и тако..
To je to - zaljubljuješ se u nedostižne i ne vidiš obične devojke.

I još nešto, ozbiljnog muškarca bi bilo blam da sebe gura u centar priče ovoliko.

Не налазим их баш.. Не јурим те недостижне али на њих само налећем.

Али сам неискусан и изгледам много млађе. Нисам крив што је пролетело време. Али изгледа да ћу спрцавати тако још неколико деценија..

Кад сам рођен био је ретроградни Меркур, можда је до тога :D

Хвала ти :)

Трудим се тако колико могу али не иде баш увек.

~~~

Најбоље ми је да одустанем, нити знам да прилазим, нити бих знао како да будем у вези. Нисам способан за то, једноставно. Само сам пуно усамљен и осећам се невољено, али блискост не заслужујем. Нисам рођен за љубав, више не верујем да то постоји у реалном свету.

Joj bezimeni bree, aj baci neku fotku imam neke drugarice

Sad jedno pitanje, što lepo vi koji ste ovde duže ne nađete ljudima koji su sami nekoga ovde na forumu mislim da bi to bilo IDEALNO, bolje ovde nego na fejsu, instagramu, nekako je romanticnije da ne kazem old skul 😍
A uzivo otpada jer ****** sve je manje pravih muškaraca, a sve vise nafuranih, drskih zena to je valjda sadaaa popularno

Sad jedno pitanje, što lepo vi koji ste ovde duže ne nađete ljudima koji su sami nekoga ovde na forumu mislim da bi to bilo IDEALNO, bolje ovde nego na fejsu, instagramu, nekako je romanticnije da ne kazem old skul 😍
A uzivo otpada jer ****** sve je manje pravih muškaraca, a sve vise nafuranih, drskih zena to je valjda sadaaa popularno
Cuj bezimeni ne nastupa ovde kao frajer, nego kao jadnik koji kuka, a koliko znam jos nijedna nije dala iz sazaljenja :>P
Mogu misliti koji mu je nastup na instagramu :>P

Sam forum ti je već prilika. Ne ide se na kurs iz toga. Učestvuješ na temama gde nisi ti centar, čitaš šta drugi pišu (ali da se to ne odnosi na tebe), pokušaš da se zainteresuješ za tuđu priču, nadovežeš se, postaviš pitanje, našališ se...kontaš. A ne samo o sebi, sebičluk odbija, pogotovu taj infantilni sebičluk i kukanje.
Отуђен сам од целог света, у некој врсти непријатељст а сам са целим светом, немам никог блиског и не верујем ником, па људе делим на 'Ја' и 'други'.

Али скоро сви су себични. Људи се друже и не зову усамљенике. Не желе да пруже нежност, то је баш себично :D Мсм, имају права. Себичан сам у поклањању пажње самом себи али бих радо несебично пружио пажњу и додир некој да она то хоће.

Ранијих година, кад год је неко завршавао основну школу и уписивао средњу, ама баш никад нисам питао шта ће да упише, то се тумачи као неемпатичност а ја то нисам питао само зато што уопште нисам волео и кад су мене то питали, сигурно му се то смучило. Исто не питам људе и у вези посла или кад ће брак, деца.

To je to - zaljubljuješ se u nedostižne i ne vidiš obične devojke.
Не знам шта треба да им радим, на улици само видим безброј "обичних" девојака које су ми привлачне, и то је то. Све ми и делују хладно, намргођено, неприступачно. Немам ниједну познаницу која би желела пажњу.

I još nešto, ozbiljnog muškarca bi bilo blam da sebe gura u centar priče ovoliko.
Битно је да то не смеју баш мушкарци :mrgreen: Па то је једино што имам, другима пажњу поклањају њихови блиски људи. Радије бих да нека девојка буде центар мога света. Не воле други увек пажњу, то је често смарање, забијање носа где не треба, немам никог коме је халал коме могу да се посветим.

Joj bezimeni bree, aj baci neku fotku imam neke drugarice
Стидљив сам пуно.. 😶

Neki mladji muskarac njihovih godina ali koji je siromasan, nezaposlen, koji zivi sa roditeljima,,, ili neki star muskarac, mnogo mnogo stariji od njih, koji je zaposlen ili je u penziji, koji ima svoje prihode i svoju sopstvenu nekretninu, znaci star ali situiran? Ko ima bar malo vise sansi kod devojaka od njih dvoje?
Star uvek

Back