- Poruka
- 37.687
desibreti?Ma to sad uspavaju anestezijom i ne oseti se nista![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
desibreti?Ma to sad uspavaju anestezijom i ne oseti se nista![]()
Pa kad te zanima, kako drugacije nego iz prvog lica da saznaspusti, vidis da loopa![]()
Evo meeedesibreti?![]()
evo malo se radi malo se odmara.Evo meee
E bas sam razmisljao da te tagujem da vidim gde li si
Bilo bi non stop, a kako, a zasto...bolje kako sam predloziopa bolje on da postane žena nego da mu mi žene opisujemo kakav je osećaj.
zakomplikovalo bi se haha
Ma gde da nam bude uvek dobro, da se naviknemo tako kud posle kad krene nizbrdoevo malo se radi malo se odmara.
nekada dobro nekada nije...uglavnom u nekakvom balansu sam
pa toMa gde da nam bude uvek dobro, da se naviknemo tako kud posle kad krene nizbrdo![]()
Ne znam kojom matematikom i geometrijom si došla do toga da je ženama bolji orgazam "jer mogu da ga odglume".Mi ga možemo odglumiti vi ne
Znači nama je bolje!
Ne znam kojom matematikom i geometrijom si došla do toga da je ženama bolji orgazam "jer mogu da ga odglume".
Apropo toga, i muškarci isto mogu da ga odglume.
mislis. lakse jepa bolje on da postane žena nego da mu mi žene opisujemo kakav je osećaj.
zakomplikovalo bi se haha
eto i to je rešenoOnaj mitski lik Tiresija što ga bogovi pretvoriše u ženu jer rekao da, muškarac uživa samo jednom desetinom, dok žena celim bićem![]()
onda nije pao pod ruke majstoriceOnaj mitski lik Tiresija što ga bogovi pretvoriše u ženu jer rekao da, muškarac uživa samo jednom desetinom, dok žena celim bićem![]()
Vidim da si besposlen, pa da te podsjetim da otvoriš onu temu "koliko košta sex" ili "da li košta"onda nije pao pod ruke majstorice![]()
e jbg..vec otvorih par..aj sutra...Vidim da si besposlen, pa da te podsjetim da otvoriš onu temu "koliko košta sex" ili "da li košta"![]()
Ma slobodno, dobra sam ja sa administratorom, neće ti je zaključatie jbg..vec otvorih par..aj sutra...
Postavi li neka pitanje, kakav osećaj imaju muškarci, ti ćeš da objašnjavaš.muskarci ili zene?
ovo me je oduvek zanimalo..kakav to osecaj imaju zene?
a to je lako.....predivanPostavi li neka pitanje, kakav osećaj imaju muškarci, ti ćeš da objašnjavaš.
Jel bolji osecaj kad ide nazad ili u napreda to je lako.....predivan![]()
najbolji je kad setamJel bolji osecaj kad ide nazad ili u napred![]()