Osećaj nelagodnosti

kapetanmark

Legenda
Banovan
Poruka
63.844
Prilikom kupovine ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma

Iz muškog ugla

Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.

Nekima je opet sve to prirodno.

Kako muškarci doživljavaju kupovinu ženskih gaća, grudnjaka, uložaka, kondoma?

Iz muškog ugla

Prilikom kupovine kondoma taj osećaj nije samo kod muškaraca već kako kažu trgovci i kod zena je takođe izražen.

E, moj ratniče!
Postade gaćekupac.

Iz muškog ugla

Sasvim opusteno. Udjem i kazem da hocu da kupim devojci seksi gace i zamolim prodavacicu da ih proba da mi pomogne da vidim kako izgledaju.

nema sanse,aj tolika pranja i nekako ali malo malo pa se iscepaju,zaborave negde..
Od pranja i nošenja se vremenom pocepaju, uglavnom pozadi, što je i razlog kupovine novih. Ovo sa zaboravljanjem gaća mi neobično zvuči, koliko puta si ih dosad negde zaboravila? :think:
Stavljao si Ariel i omekšivače?
Pazi ni šipaljke ne izdže dve godine.
Ne znam koji deterdžent u prahu koristimo za pranje, nisam gledao, samo ga sipam u mericu pa u mašinu. Koliko znam, mama uglavnom stavlja i omekšivač, a kad je ona na putu ja ga ne stavljam da bih video da li to uopšte pravi neku razliku :)
Štipaljke već godinama ne koristim.
Datum nije bio pre 2 godine, već pre 4 dana kada sam kupovao voće i povrće na pijaci:hahaha:

Back