Ko ili šta su ti ljudi?

nichtich

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
104
Kada sam se preselila na selo, sa svojom tetkom i krenula u novu skolu, primetila sam jednu grupuicu koja je uvek izdvojena(samo jedna ''Lela'' ide samnom u razred) i vrlo su cudni!

Naime, dapocnem sa Lelom koja uvek nosi naocare za sunce(bas ono tamne tamne), jednom kada joj je jedan momak skinuo ona je pocela da se ''koprca'' na podu prekrivajuci oci, kod kuce (bila sam kada smo trebale zajedno da odradimo rad iz racunovodstva) i sasvim je normalna, samo sto kod nje ima specijalno crveno svetlo u celoj kuci, od kog sam skoro ocoravila!

Dunja jako je stidljiva i ne skida rukavice, a nece da kaze zasto odmah pobegne!

Aca: On non stop ima slusalice(ustvari lici na slusalice) u usima!

Sanja: Ona stalno prska neki miris oko sebe, jer ako to ne uradi onda pada u nesvest, kaze da ima culo mirisa koje je bolje od zivotinjskog tako da joj je sve prejako!

Miki: On obavezno u svako jelo stavlja ajvar i to ljut ljut!

Mislim da ima neke veze sa culim! ali mi nisu bas jasni stalno su izdvojeni i sapucu, ako sam dobro nacula o nekom portalu u skoli!

Intrigira me sta je to portal i zasto nose ta cuda sa sobom(naocare, rukavice.....)

Signature: Tea

ma nisu vampriri, nego su jako cudni stalno govore za valda sam dobro cula(portal) i kako im dolazi neki starac u snove i govori da moraju da bdu 5orica i da razviju cula da bi pobedili (le ey) ili tako nesto ko god ili ko sta

pa ti ne znas...isuse mili kriste...svi ste u velikoj opasnosti ukoliko se cackate oko portala...mogu i demoni da dodju,zato ja to velim

prvo zvati veslija...ukoliko on kaze,ne mogu ljudi,to je jace od mene.....onda...vidi,imam cakov telefon,jednom davno smo saradjivali,nesto oko granicnih problema texas-mexico,no nije to sad bitno,ako niko ne bude mogao....chak moze

Kada sam se preselila na selo, sa svojom tetkom i krenula u novu skolu, primetila sam jednu grupuicu koja je uvek izdvojena(samo jedna ''Lela'' ide samnom u razred) i vrlo su cudni!

Naime, dapocnem sa Lelom koja uvek nosi naocare za sunce(bas ono tamne tamne), jednom kada joj je jedan momak skinuo ona je pocela da se ''koprca'' na podu prekrivajuci oci, kod kuce (bila sam kada smo trebale zajedno da odradimo rad iz racunovodstva) i sasvim je normalna, samo sto kod nje ima specijalno crveno svetlo u celoj kuci, od kog sam skoro ocoravila!

Dunja jako je stidljiva i ne skida rukavice, a nece da kaze zasto odmah pobegne!

Sanja: Ona stalno prska neki miris oko sebe, jer ako to ne uradi onda pada u nesvest, kaze da ima culo mirisa koje je bolje od zivotinjskog tako da joj je sve prejako!

Mislim da ima neke veze sa culim! ali mi nisu bas jasni stalno su izdvojeni i sapucu, ako sam dobro nacula o nekom portalu u skoli!

Intrigira me sta je to portal i zasto nose ta cuda sa sobom(naocare, rukavice.....)

Mala Zemun nije selo kao prvo a to su neke budale xD koje je to selo *** pitaj ih sta im je pomozi im

dobrop Tea,jel ti mi licimo na dalebu ovde:)

u kojoj to skoli,na casu,djaci smeju da sede sa suncanim naocarama,sluskama na usima te rukavicama a da ih bilo koji nastavnik ne uhvati da riba bar 15 min od tog casa

eto,samo to mi objasnjenje daj....kako se to prska parfem za vreme casa

To je posledica izolacije na selu i zelja da se koriste tekovine civilizacije. Tamo nema slusalice, parfema, specificnih osvetljenja, pa se trude da iskoriste sto vise te tekovine. A to o portalu pricaju zatop sto si nova, pa zele da te naplase.

Back