Slam_Dunker
Primećen član
- Poruka
- 799
Budi i ti koristan pa mi odgovori na pitanje![]()
Shta mislim o AC? U poredjenju sa drugim programa ili uposhte shta mislim o njemu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budi i ti koristan pa mi odgovori na pitanje![]()
nemojte da lupetate, ja svaki dan pojedem dva - tri twiksa mnogo je bolji + se dobije dva u pakovanju
nema pojma za nikakav snikers osim cokoladice.
Malo sam gledao onaj AA3 i nevidim razliku u vezbama thrust ups i burnouts.Jel moze neko da mi kaze.
Pa razlika je sto se u Burnours propnes na prste najvise sto mozes i skaces, a kod thrust ups ti stopalo normalno stoji....
E ljudi, znam da ovo nema veze sa odrazom, ali pretpostavljam da svi ovde trenirate kosarku.Moze li neko da mi kaze kako da povecam eksplozivnost tj. brzinu.Hvala unapred.
vecina vas odje trenira kosarku.. pa imate li u klubu trenera da ga pitate..??
E ljudi cuo sam da pricate o nekom programu AC Canada i hteo bih da mi bilo ko posalje taj program na sobinac@eunet.yu MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molim te ne lupetaj...Jel moze neko da mi da 7 i 8 nedelju ovog AC programa molima vas!!!pogotovuDoc Elevator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!