Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
76 strana diskusije, a i dalje niko nista nije uradio za skok. a kamoli naucio o tome nesto
iskreno mi je zao nlo zvercine i maxija koji su pokusali da vam nesto pomognu, i trudili se a vi ih blago receno od*ebali...

zadnjih 30 strana mislim da je na foru, "ima li neko?" i "moze li da mi posalje na..."
i prestao sam da dolazim na temu.. ko sto si rekao, u pocetku su se ljudi trudili da pomognu, al dzabe, ljude (uglavnom) mrzi da citaju..

76 strana diskusije, a i dalje niko nista nije uradio za skok. a kamoli naucio o tome nesto
iskreno mi je zao nlo zvercine i maxija koji su pokusali da vam nesto pomognu, i trudili se a vi ih blago receno od*ebali...

heh brate to ti mislis ja prosle godine nisam mogao da pipnem obruc... od kako sam na temi sad bih mozda mogao da zakucam (nemogu da vas lazem, jer imam upalu, ali ako bude bilo bicete obavesteni)

Ja glasam za test. Jel moze ovako, postavlja se ukupno 5 pitanja vezanih za sportsku informisanost (evo ja cu prvi, dakle jos 4 naredna posta smeju biti pitanja), ako odgovoris tacno na 4 od 5 pitanja, polozio si test :)
Pitanje glasi: Ko je na pretprosloj Balkanijadi bio 6 u bacanju kugle, i kad i gde je takmicenje odrzano?
:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back