Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i vama ovde.. inspiracija :lol:
yaoming2-1.jpg

Aaaaa sad je gotovo... tamo pise ako preskocis i jedan trening da sve moras iz pocetka...
Kako bre ne vidite koje je to sranje, pa taj program je smisljen da ne moze da se uradi.... Za one koji ga zavrse, mislim da Mmaxi ima neke vezeu u Rudu, pa da sredimo neke mishelinke preko veze :D

Zverchina, moze jedna molba. Da nam napishesh neke vjezbe koje su dobre za odskok pa cjemo mi sami da ih radimo. Znachi nema veze ako ih mi necjemo pravilno raditi, bolje to nego da sjedimo besposleni. Ja napr kao stoka, imam 186 i ne mogu da zakucam. Nije li bruka? Znachi ne trazim od tebe da pishesh neki program striktno za nas jer si vecj objasnio zashto to nije izvodljivo nego samo da nam napishesh 2, 5, 10, 15 vjezbi za odraz. Koliko znash. I jedna cje da pomogne, samo neshto da se radi.

Aj molim te ;)

Zverchina, moze jedna molba. Da nam napishesh neke vjezbe koje su dobre za odskok pa cjemo mi sami da ih radimo. Znachi nema veze ako ih mi necjemo pravilno raditi, bolje to nego da sjedimo besposleni. Ja napr kao stoka, imam 186 i ne mogu da zakucam. Nije li bruka? Znachi ne trazim od tebe da pishesh neki program striktno za nas jer si vecj objasnio zashto to nije izvodljivo nego samo da nam napishesh 2, 5, 10, 15 vjezbi za odraz. Koliko znash. I jedna cje da pomogne, samo neshto da se radi.

Aj molim te ;)

platis pa se klatis...

Aaaaa sad je gotovo... tamo pise ako preskocis i jedan trening da sve moras iz pocetka...
Kako bre ne vidite koje je to sranje, pa taj program je smisljen da ne moze da se uradi.... Za one koji ga zavrse, mislim da Mmaxi ima neke vezeu u Rudu, pa da sredimo neke mishelinke preko veze :D

ima povoljno, ima i mishelinke ima i one druge, ma ima sve

btw, a gde je Maxi, nema ga mnogoo, jel se cujete?

@Slam_Dunker
Znas kako, kad jedan u ekipi napravi glupost svi ispastaju, a u ostalom ako bih napisao ovde svi bi videli.... Sto se tice daljine, dodjes kod nekog u Bg, ostanes nekoliko dana, i eto priprema.
@Doc Elevator
I ja placam kad mi treba znanje...
@distrojer
Vezbamo, sutra treba opet da odradimo neki trening. Sta je s tobom, povukao si se iz profi sporta?

nisam se povukao nego sam se povredio nesto pa ono nikako da se vratim...
a sutra sa maxijem idete da vezbate negde ,a ??
nismo se videli dosta vremena, sta radi maxi, jel ste napredovali nesto, prosli put si mu pokazivao neke ludacke vezbe za skok
mozda i ja dodjem sutra.., mada ne verujem al ono, ko zna..

E ljudi nest me bole kolena ali neznam od cega.Tesko mi se penjati uz stepenice skakati pa i hodati.Manji mi je odraz jedva obruc dohvatim.Neko kazu da je to od rasta ali neverujem,znam kako je kad je rast u pitanju.Jel zna nest od cega je to i kad ce proci,ili da odem kod dr

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back