Na pretprosloj Balkanijadi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zverchina, moze jedna molba. Da nam napishesh neke vjezbe koje su dobre za odskok pa cjemo mi sami da ih radimo. Znachi nema veze ako ih mi necjemo pravilno raditi, bolje to nego da sjedimo besposleni. Ja napr kao stoka, imam 186 i ne mogu da zakucam. Nije li bruka? Znachi ne trazim od tebe da pishesh neki program striktno za nas jer si vecj objasnio zashto to nije izvodljivo nego samo da nam napishesh 2, 5, 10, 15 vjezbi za odraz. Koliko znash. I jedna cje da pomogne, samo neshto da se radi.
Aj molim te![]()
Aaaaa sad je gotovo... tamo pise ako preskocis i jedan trening da sve moras iz pocetka...
Kako bre ne vidite koje je to sranje, pa taj program je smisljen da ne moze da se uradi.... Za one koji ga zavrse, mislim da Mmaxi ima neke vezeu u Rudu, pa da sredimo neke mishelinke preko veze![]()
Jel moze neko da mi posalje program vezbanja?
E ljudi nest me bole kolena ali neznam od cega.Tesko mi se penjati uz stepenice skakati pa i hodati.Manji mi je odraz jedva obruc dohvatim.Neko kazu da je to od rasta ali neverujem,znam kako je kad je rast u pitanju.Jel zna nest od cega je to i kad ce proci,ili da odem kod dr