Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@_ILIJA_
Ne prave oni filozofiju o toga, vec je korigovanje kicme osetljivo pitanje! I time se bavi citava nauka! Po tvojoj teoriji bez obzira na vrstu deformacije kicmenog stuba, osoba treba da radi leznjake? Dakle ako neko ima lumbalnu lordozu (povecanu krivinu donjeg dela kicme), on treba da radi lenjake po tvojoj teoriji? I sta je rezultat? Samo povecanje vec postojeceg deformiteta!!!

@Slam_Dunker
Pa zar je toliko tesko otici kod lekara, i pitati ga za pomoc i savet?! Veoma su male sanse da imate istu deformaciju, pa i ako je ista tip deformacije, opet to kod njega moze biti razlicito nego kod tebe, sto moze uzrokovati da njegove vezbe tebi pogorsaju stanje (npr. obojica mozete imati skoliozu, ali on na jednu ti na drugu stranu, i ako bi ti radio vezbe koje i on, to bi tebi moglo dovesti do pogorsanja stanja). A da, skolioza je deformitet kad je kicma kriva na stranu.

_ILIJA__:
doc elevator treniras li sta??
nije mi jasno kako neki ljudi treniraju 5 god a imaji krivu kicmu..

Trenirao sam kosarku, ali sbog svadje sa trenerom sam prestao... Moram poceti ponovo to sam zapecatio :)

Slam_Dunker:
Zverchina, poshtujem te i sve ali jbt ne morash da vrijedjash svakog zivog!

A shto se tiche doktora, stvarno bih mogao da odem da pitam... Nego meni su ramena naprijed, glava naprijed pa pretpostavljam da mi je gornji dio kichme iskrivljen ka naprijed... Zar ne?

Pa bilo bi dobro...

_ILIJA__:
ma i ja sam imao lose drzanje dosta dugo , sta znam radio sam neke vjezbe za jacanje ledja i eto..

zvercina
ja znam da si ti od mene pametniji 100 puta al batali te glupe postove , inace da si ti neki mozak upisao bi medicinu ne dif..
aj sad pozzZZ

Sta reci za tvoj post... klasika od nekoga ko ne moze sastaviti nekoliko prosirenih recenica, pa udri brze bolje da ispljujes nekoga, i sve u cilju da ljudi vide da i ti postojis, da eto saznaju da umes da lupis neki taster na tastaturi, a pri tom da slucajno poslednja ne bude od nekog drugog.
Sto se tice mojih intelektualnih kapaciteta, skole koju sam upisao... i te recenice koju si napisao. To je ono, kad ne mozes nekoga da dobijes intelektualno, pa ko veli ajd ja njega da ispljujem pa ce ljudi videti da i ja postojim, da eto i ja imam funkiju nekog i neceg ovde na forumu... a u stvari samo pokazujes sta nosis iz porodice. To je isto ono kad neki politicar napravi neki vrhunski dobar potez, a njegov suparnik se pojavi i nemajuci cime da se brani on krece da prica o frizuri... kravati vec pomenute osobe.
Tako da mali, knjigu u ruke i malo proradi, na svom vaspitanju i obrazovanju!!!

U kom sam ja tripu to ne treba tebe da brine niti da te zanima. Na moj savet oko korekcije deformiteta kicmenog stuba, koji se opet odnosio na neke neistine koje si ti izneo, ti si odgovorio ovako: "aooooo , dobro pa otvori ti temu o kicmi pa tamo pisi o tome a odje se prica o odrazuuuu..."... Tako da momak jezik za zube, i pre nego sto krenes da prozivas nekoga, zapitaj se prvo malo o sebi.

Inace sad u cetvrtak sam bio sa drugovima u Bgu i prolazili smo pored kosarkaskih stadiona na kalemegdanu,i tamo videli neke basketase i dunkere....katastrofa,proturaju kroz noge pa im fali samo malo da kucaju...

I jos nesto,sa koliko centimetara se smatra dobar odraz iz mesta a sa koliko iz zaleta,obzirom da imam 202cm?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back