Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
WAX SEDMA NEDELJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tegovi se mogu koristiti na razlicite nacine. Mogu se raditi razliciti programi. Nemojte da generalizujete. Uostalom videcemo kada nam Wax da AC+100.

PS. Dace nam AC+100 samo ako zavrsimo ovaj osnovni. Ali kako ste vi krenuli ne znam da li cemo uspeti. :)

Grunt:
Batalio sam program...!! Radim samo obicne vezbe tokom dana koje sam uvek radio...

E moj, grunte, verovao sam u tebe, izgledao si da imas najvise volje od svih i radio si uvek sve kako treba!!
Sto se tice tih tegova, te tegove sto si ti koristio(1kg-2kg), sa njima nemozes napredovati, takoreci nikako, to su smesna opterecenja koja nisu vredna ni pomena!
Odustao si na polovini programa, nisi ni isterao cetvrtu nedelju kako treba!
Veruj mi, bice ti zao, kad neko sa foruma bude zavrsio program, i bude ti rekao kako mu se povecao skok i kako sad zakucava!!!
Sve je to u ljudskoj cudi, sto nas tera u ponor, sto nam uzima volju, snagu, pamet, samo ce najjaci osetiti iskru svetlosti, bice na tronu, radovace se, a porazeni ce robovati zauvek!
Smisao ove recenice je da, svima nama recimo dosadi,recimo kod vezbanja, padne nam koncentracija, volja i onda odustajemo kukavicki od nekih stvarri a ovi najistrajniji koji ostaju u svemu, gotovo bez izuzetaka dolaze do svojih krajnjih ciljeva!
Grunt, ako je ovako kao sto kazes, ti si pao na psihickom testu!

"Nevezano za kvalitet programa, hteo bih ti reci nesto. Ti zaista mislis da za par nedelja dobijes 30cm na skoku, ili slicno??? Pa onda bi svi skakali do neba! Sprinteri svaki dan treniraju, crkavaju, bodu se kojekakvim sterodidima, a zasto? Da bi svoje vreme sprintanja na sto metara pomerli samo za jednu stotinku, dakle samo za 0,01sec... Opet kazem, ovaj post je nevezan za kvaliet programa...Ali malo imas nerealna ocekivanja."

Zverka je upravu.Ti trazis program da za par sedmica povecas odrad 30cm,takvih programa nema.
Ti krenes da radis program i ocekujes previse,onda nakon par sedmica odustajes zato sto ti se nisu ispunila ta tvoja VELIKA ocekivanja.
Spusti se na zemlju,budi raelan

Grunt:
Jeste,pao sam na psihickom testu,kada sam radio AA3 dobio sam svega 5-6 cm za 9 nedelja.. Crkavao svaki dan,noge me odvaljivale za je-benih 5-6 cm,i sada posle AA3 cudi me da sam uopste i poceo da radim AC a kamoli da avrsim 3 i po nedelje...
Ti si prvoklasni idiot! Bez uvrede... Je li recheno u AC da se odraz maximalno povecjava tokom 4 nedjelje i po zavrshetku programa.... A u AA3 je recheno da se u zadnjoj nedjelji najvishe dobija na odrazu... Pa ja stvarno ne znam kako tebi chovjek da udovolji!?!?! :mad:

Grunt:
Danas sam tek zavrsio za 3 nedelju vezbe.Ali pre nego sto sam danas radio vezbe proverio sa odraz u skoli i povecao sam za 7cm od tih 7cm sam za ove 3 nedelje izrastao 3cm.Mislio sam da ovo nema veze sa ubrzavanjem rasta,nista mi nitro nije rekao.U svakom slucaju hvala jos jednom nitro car si.
Dok si radio AA3 za 3. nedelje ti se odraz povecao 7cm.
Tebi je to lose(hahaha).
Za takav program kao AA3 to je odlican rezultat,ali ti oces da zakucavas sa slobodnjaka.
Budi realan

lepo sam ja govorio da aa3 nevalja, a niko me nije slusao.Eto sad neko zato sto je imao lose rezultate sa aa3 nece ni druge programe da radi. Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro,),nemoze se odraz povecati za 30-40cm samo za nekih 8 nedelja.

lepo sam ja govorio da aa3 nevalja, a niko me nije slusao.Eto sad neko zato sto je imao lose rezultate sa aa3 nece ni druge programe da radi. Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro,),nemoze se odraz povecati za 30-40cm samo za nekih 8 nedelja.
Ko kaze da AA3 ne valja? Meni valja i dosta je pomogao... Stigao sam do 8 1/2 nedelje i odraz mi se povecao za 10-ak cm, shto je skoro identichno tvojoj realnosti:
Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro),
Takodje moj drug je radio AA3 koji je stari od mene i ima 18 godina radio AA3 je prilichno zadovoljan...
On se neverovatno ubija od treninga, ne znam kako izdrzi uopshte da toliko trenira, a i na dobrom je pitu da napravi karijeru jer vec igra za prvi tim "promorja" iz CG koje ce naredne godine igrati prvu CG ligu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back