Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jooj ljudi,de je onaj zvercina da ga castim:D.E zverka,prostudirao sam tvoje postove(sto se tice explozivnosti - plyometrije) i sve sa pauzama i skokovima sam radio priblizno pravilno i za 2 NEDELJU SAM DOBIO 7-8 CM NA SKOKU PROVERENO i danas sam zakuco iz odkoka na basketu,jednostavno drugovi ne mogu da se nacude:):),imao sam osecaj kao da letim jbt.Sad kad se pokazalo uspesnim ima da rokam do maximuma!Pre 2 nedelje sam se mucio iz sunoznog skoka a danas nisam mogao da poverujem da sam zakucao i to sa kakvom lakocom.

lepo lepo,ja kada zavrsim 3. nedelju AC-a proveravam odraz,ako mi se nije bas ni malo povecao (doduse vec mi se povecao posle prve nedelje) onda cu raditi svoje vezbe,stare dobre "Mirketove vezbe" :) koje su mi do sada pomogle i to dosta. Koji crni Karter,napisem program 6 puta bolji od njegovog :)

Nemojte sad vi zapostavljati zbog mene svoje vezbe.Mene je zezao sunozni skok pa sa njega vezbao
tako sto iz mesta skocim i rukama idem uvis,pritom radim simulaciju zakucavanja tj kao da imam loptu u rukama...i tako jedan skok na svakih 12-15 sekundi veoma jak.Onda posle radim doskok-odskok tj doskocim sa stolice pa odmah odskocim u vazduh maksimalno rukama uvis(zamislim da imam loptu u ruci),serija mi traje veoma dugo.E onda posto vezbe radim u potkrovlju kuce(a krov znate kako ide od kraja do sredine gde je najveca visina) svaki trening ja pomeram se tako da kad maximalno skocim jedva dopipnem konsrukciju krova.Zagrejem se vijacom pa onda ovo predhodno!Jedna serija ne vise od deset ponavljanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back