Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pratim ovu temu i odraz mi je poprilicno velik(oko 90-100cm)(mislim pre ikakvog programa), poceo sam da radim ovaj workuot for beginers i cini mi se posle 2 nedelje da mi je nekako lagan. E sada ako sam dobro shvatio ima neki +100 koji je za ne-pocetnike.
E sada pitam WaxMan-a da li da radim onaj za pocetnike ili da mi on da onaj +100???

_ILIJA__:
nidje veze , logicno je da ti je lakse da zakucas s jednom . kako je onda u odbojci vecji dohvat u smeche nego u bloku . i treba razvijen gornji dio tijela . meni ruka prelazi 30-ak cm preko obruca pa ne mogu da zakucam

Kako brate nidje veze..? Kada skachesh sa loptom u jednoj ruci onda manje koristish gornji deo tela da ti nebi lopta ispala,a kada koristish manje gornji deo tela,logichno je da manje skochish.. Sa loptom u 2 ruke kada skachesh onda vishe zamahnesh rukama zato sto znash da nece da ti izleti iz ruku i onda vise skochish (Nadam se da si shvatio).

I da... Radio sam samo donje trbushnjake (Podizao noge sa tegovima na njima) nash kako budzi odraz,malo po malo.. To mi rekao drug,njegov brat je neki Difovac i rekao da radim donje trbushnjake za odraz,i ja radio sa tegovima 2 nedelje i dobio nekoliko cm. Ali jedva chekam da zavrsim prijemni i onda naravno krecem da radim program.. Ima da ih razvalim kada bude pochela sezona :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back