Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kazem vam mozda mu je prso net,a i to je jedan od razloga zasto odma' nisam pocheo da ga radim nego tek od sutra,zato sto ce valjda napisati petu nedelju dok ja ne zavrsim ove 4,a vi koji ste zavrsili 4 nedelju radite opet trecu dok ne dodje waX man .. Sta da vam kazem...

Toliko sam skinuo literature sa neta,pa sam sam sebi smesan kad se setim kad se setim AA3.I da vam kazem,procitao sam da je najbolja kombinacija za skok opterecenje+trening brzine/explozivnosti.MEDJUTIM savetuje se da se prvo ojacaju noge,tj da individua podigne iz squata ili deadlifta 1.5 - 2 puta svoje ukupne mase,pa onda da krene plyometrics/brzinu.Medjutim,dobar je i kombinovan trening,ali vezbe se moraju pravilno kombinovati da bi imale efekat...

Genetika je vazna,iako se radom utice malo na nju,taj mali napredak predstavlja veliku stvar.Medjutim,PISALO JE U JEDNOM OD RANIJIH POSTOVA,mislim da je zverka napisao to,nemoj se pozivati na genetiku,radi,pa ces videti sta ce biti.Uostalom,zvercina je kompetentan po tom pitanju pa ga pitaj!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back