harvester
Aktivan član
- Poruka
- 1.266
ja koristim,trenirao sam i karate jedno vreme pa znam...a odraz-nznm u centimetrima al eo ovako:vise mi se ne desava da promasim zakucavanje...i to je neki dokaz da polako odraz raste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije bash tako, jer treba tu i dosta snage!pa da.. Jer kada promashish zakucavanje onda nemash dovoljno veliki skok za to... Logichno je da ti se povecao skok.
nije tačno, ja lakše zakucam sa dve nego sa jednom, kad zakucam sa jednom, gotovo uvek udari mi lopta u onaj zglob od obručaGrunt:pa da.. Jer kada promashish zakucavanje onda nemash dovoljno veliki skok za to... Logichno je da ti se povecao skok.
turbo-ajvar:nije tačno, ja lakše zakucam sa dve nego sa jednom, kad zakucam sa jednom, gotovo uvek udari mi lopta u onaj zglob od obruča
=WaxMan=:Gledao sam neke ludake u USA kad sam ziveo, oni su radili neke nedelje(lakse) dva puta dnevno trening za taj dan, ujutro i predvece
turbo-ajvar:Pa im se sjebu kolena dok kažeš kex. bolje uraditi program jednom, pa još jednom nego raditi 2 treninga dnevno
cool_daddy:E to ti ne moze bez kondicionih trenera i kinte!