Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
turbo-ajvar:
nije tačno, ja lakše zakucam sa dve nego sa jednom, kad zakucam sa jednom, gotovo uvek udari mi lopta u onaj zglob od obruča

Pa to je zato sto kada skachesh sa loptom u 2 ruke onda vishe i jache cimnesh rukama na gore,a kada skachesh sa loptom u 1 ruci onda manje skochish zato sto manje koristish snagu ruku da te povuche ka gore.. Zato u Air Canada i trebaju da se rade sklekovi bash zbog tog cimanja ruku na gore,jer je mnogo lakse da skochish bez lopte zato sto vise koristish ruke. (Ko je shvatio,shvatio je).

Joj ljudi koliko meni zamah rukama znaci,iz mesta kad zamahnem, obema rukama opusteno se uhvatim za obruc,a kad mi je lopta u rukama,manje zamahnem i manje skocim(to se odnosi na odskok,a ne na zalet)...iz zaleta mi fali jedno 15 cm da spichim glavom u obruc:D

By the way kako ide program,jel umirete:)?

Pa matori ja verujem u sebe i prirodni sam optimista dechko.. Tako da ako za 2 god. nebudem pipao glavom obruch kastriracu se...!! ima da ga budzim chim zavrshim prijemni pa makar mi bilo poslednje ima da odem u NBA.!.!.!.! Tako da ako WaX Man pomogne,kao i sto pomaze,pa krene posle ovoga da pise onaj program +100 cm ima da ga odradim 2 puta kao i ovaj sto sada pise (S time sto cu kada budem radio drugi put program,radicu 2 puta treninge na dan)i valjda za 2 godine,mozda chak i manje cu uraditi sve to i onda cu skakati isto ko te crnje u USA,i samo da me vide,i odo ja u NBA.!.!.!.!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back