Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Grunt:
Cool_daddy,zar nisi izvalio da to sto si uradio samo si zagrejao svoje noge..? :) Meni npr. dok sam radio 7 nedelju klecala mi kolena posle treninga. P.S. Jel moze neko da mi posalje AA3,cale mi izbrisao AA3 prilikom menjanja windowsa..? Moja E-mail adresa je: stefanzab@yahoo.com Hvala

Mislim zagrejao sam ih tim plyometric treningom,zato sto posle obicnog treninga opet nisam mogao da skocim toliko:)

Grunt,koliko si radio AA3 i koliko ti se povecao odraz od njega,zanima me posto su me ovi ,,ubedjivali'' na ga ne radim?Ja npr. prve dve nedelje sam poboljsao odraz,pa sam onda osetio takvu nelagodnost,da sam jedva pipao obruc iz naskoka!!!Mene zeza naskok zato sto mi je tad skok slab,recimo pri zakucavanju iz zaleta skocim savijem ruke u laktu i zakucam loptu obema rukama,znaci nekih 70 cm iz zaleta,dok iz naskoka mi glava predje mrezicu samo nekih 5 cm kad pokusam da zakucam sa 2 ruke:(

Ja sam dosao do 9 nedelje i prekinuo zato sto sam povredio koleno NA BASKETU... A inache sam i hteo da odustanem zato sto nisam znao kako se pravilno rade vezbe,pa sam radio nesto bez veze zato sto sam samo gledao slike,tako da sam za 8 odradjenih nedelji dobio nekih 10ak cm... Pitam se koliko bi dobio da sam radio pravilno. Hvala likovima sto su mi poslali AA3,pochecu opet da ga radim sad kada dodje leto.

Grunt:
Smeh :) i ja sam od skoro pocheo da vezbam tehniku i shut .. Sada vezbam i tehniku i shut i odraz,veoma je teshko.
molim te, skok, a ne odraz :D ma salim se bre morao bi da poradim na snazi nogu, slabo igram odbranu.

gledao sam danas neke treninge juniora zvezde i hemofarma, fmp nisam gledao i ako je najjaci, ali ova dva tima se mnogo oslanjaju na odbranu pogotovu zvezda.
ali ni hemofarm ni zvazda nece uzeti medalju

Grunt:
Ti izdizaji na prstima su ono kad stanes jednom nogom na stepenik i onda se podizes samo prstima..? P.S. Rekla keva od mog ortaka (doktorka) da tako moze da se s*ebe odskochni zglob...!!

Pa ti mozhesh i da kad radish cucnjeve da ti ispadne koleno ili slichno, svaka vezhba mozhe da s*ebe neshto. Mozhesh da hodash i da nezgodno stanesh i da s*ebesh neshto.Po tim lekarima trebao bi samo da lezhish po ceo dan i jedesh blitvu(i to blago dinstanu).

I Zvercina me je zamolio da vam neshto prenesem:
tj bolje da prestanete da radite nepravilno vezhbe, jer em ih ne radite pravilno, em ce te se najverovatnije povrediti.
To shto je plyometrija rad bez tegova ne znachi da ne morash da imash jake noge, naprotiv za plyometriju morate imate izuzetno jake noge(IZUZETNO), jer u suprotnom "crno vam se pishe".
Raditi plyometriju bez jakih nogu je besmisleno(kao shto je sluchaj kod nekih od vas, npr koji ne mozhete da uradite ni jedan cucanj na jednoj nozi).
Tako da je iskrena preporuka da se batalite ovih vashih home-made programa dok josh ima vremena i da uzmete individualnog trenera tj. najverovatnije ce te se povrediti a rezultati ce biti minimalni ako chak ne i degradirajuci!!!

..............................................................

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back