Pa ju tjub pun vezbi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Mast3r96
Nikad nije dosta, tebi posao zavisi od dohvatne visine... Kubanci hvataju po 350-360...
Brate Marshall ima skok od 1.5m,ima video neki na netu,gde mu u skoku glava u istoj visini kao i protivnicki bloka marshall, sto mu je avatar, 384 cini mi se
Budi voljan pa malo proguglaj, malo pro jutjubaj.... jako kvalitetnih stvari ima....par klinaca iz mog kraja su cuda od sebe napravili... ja bih te rado ispravio, ali ja imam toliko obaveza da ne stizem da jedem...
Ti si citao 90min, a ja sam seo za komp i citam jutros od 10, ustao sam samo da rucam, i par puta da protegnem noge, dakle 7 sati... tako da ne kukaj mnogo nego radi na sebi.
Sva bacanja i skokovi su eksplozivnost, da prevedem, ako ne mozes da bacis daleko, i ako ne mozes da skocis visoko/daleko, ti nisi eksplozivan...
Iscitaj lepo, ako se dobro secam, pisao sam i kolike pauze izmedju treninga skocnosti treba da postoje.... osim toga, tu gresku koju ti pravis sam i ja radio, 10h treninga dnevno.... gledano iz ove perspektive mislim da sam puno gresio, bolje 2x90, ili cak 3x90-120 min zestokog rada.... i to maksimum toliko,...mada je i to vec mnogo....a ne 12h sati basketa.... ali dobro basket je druzenje... i to mora.... osim toga, mislim da pravis KATASTROFALNU gresku sto lezes u 2-3 nocu, to je sok i katastrofa za organizam, jer za sobom vuce mnoge metabolicke i hormonske reakcije....
Iscitaj lepo, ako se dobro secam, pisao sam i kolike pauze izmedju treninga skocnosti treba da postoje.... osim toga, tu gresku koju ti pravis sam i ja radio, 10h treninga dnevno.... gledano iz ove perspektive mislim da sam puno gresio, bolje 2x90, ili cak 3x90-120 min zestokog rada.... i to maksimum toliko,...mada je i to vec mnogo....a ne 12h sati basketa.... ali dobro basket je druzenje... i to mora.... osim toga, mislim da pravis KATASTROFALNU gresku sto lezes u 2-3 nocu, to je sok i katastrofa za organizam, jer za sobom vuce mnoge metabolicke i hormonske reakcije....