Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav momci
Visok sam nekih 195 cm 80 kg tezak i mogu dokucit obruc ko iz šale i sa jednom i sa dvije.Iz zaleta mogu nesto vise ali iz mjesta mogu mozda nekih 10 cm iznad obruca.Kucam sa odbojkaskom malo vjezbam ali mogu i sa kosarkaskom ali teze ide jer ispada :P.Poceo sam neke pilometrijske vjezbe radit pa cemo vidjet hocel ista pomoci.Kontao sam i u teretanu malo krenut jer moram malo noge ojacat mislim da su mi slabe...Takodjer u zadnje vrijeme me malo odma ispod one kapice na koljenu pocelo bolit nakon skakanja posebno kad zakucavam i tako.Istrazivao sam na netu i vidio da imam jumper's knee problem kojeg nikako da se rjesim gledao sam neke vjezbe ali nikako da pomogne jos mi preostaje u teretani napucat kvadricepse pa da vidim ocel sta pomoc.Ako ima ko voljan malo pomoci posebno ako je ko imao ovaj 'jumper's knee' kako ga se rjesio i tako to...
ZZ

U petak sam zavrsio MVP program i mogu vam reci da sam iz mjesta dobio 8cm mozda i 10 a iz zaleta 15.Koljena me vise ne bole,i ja sam imao problem sa takozvanim skakackim koljenom.Doktor mi je reko da mi ona hrskavica ispod casice preopterecena od tih vjezbi da se tako brze trosi sto izaziva bol u onoj kosti odmah ispod nje,ja nisam radio nikakve vjezbe u vezi toga vec sam kupio ljekove koje mi je doktor prepisao kutija od 10 kesica kosta 25eura i pije se svaki dan.Bol je prestao nakon 10tak dana,ti lekovi se piju 3mjeseca ja sada pijem po 4 kesice nedeljno i da kucnem:p nema problema sa koljenima.Za nekih 10 dana pocinjem air alert da dodam jos koji cm ako mogu na odraz,trenutno mi je odraz iz mjesta nekih 73cm a iz zaleta 80cm mozda malo vise visok sam 183 i sada mogu da ga zakucam ali samo sa jednom rukom.;)

ja sam radio i aa i air canadu medjutim od ta dva programa sam dobio samo bolove.A posle MVP-a sam stvarno dobio na odrazu i na eksplozivnosti od ponedeljka pocinjem ponovo sa MVP-om ali od 9 nedelje nadam se da cu za te 3 nedelje dobiti jedno 4cm

Ja imam oko 190 i 85kg,za sada mogu da pipnem obruc kad se malo zagrejem i da ga ujvati,za koliko vremena cu moci(i dal cu moci) da zakucam uz MVP?

Treniram kosarku, imam 13 godina, visok sam 171, 79 kg i imam odraz iz mjesta 55 centimetara iz zaleta oko 65 cm... Probao sam AIR ALERT, ne bih ga preporucio nikom jer su me poslije njega 3 sedmice koljena boljela.

@McGrady: Sa bucicama radi iskorak, sve vrste cucnjeva( do pola, od pola, duboki, na jednoj nozi), radi calf raises sa bucicama( stanes npr. na stepenicu sa dvije noge tako da ti pola stopa bude u zraka i onda se dizi na prste koliko mozes maksimlano, zatim spustis peta koliko mozes te se vratis u pocetni polozaj) ne radi ni jednu vjezbu brzo nastoji sto sporije i pravilnije odratiti svaki pokret.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back