Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na ovom forumu si mogao da sam sebi sastavis program od razno raznih prica pa onda si ima air alert( smece ) zatim jedino pametno sto ti mogu preporuciti su mvp program za kojeg kazu da je jedan od najboljih( imas ga nekoliko stranica nazad) i imas air canadu ( imas je na 11 starni pa nadalje a imas i nekoliko strana nazada svih 6 sedmica postavljene u jednom postu)...

air alert imam i los je to znam. air canadu bi volio imat jos 2 zadnje sedmice ovog dijela za pocetnike sam sebi nebi pravio program zbog jednog razloga (nisam kompetentan kao npr zvercina koji je kondicioni trener) a nemam u planu davati pare za MVP (gledao sam na netu i skup je pravo) :)

uopce nemoras davati pare imas na ovom forumu nekoliko stranica nazad postavljen download link da skines dzabe ja sam sebi skinuo

al to ti je sdamo video moras mi dati msn ili nesto drugo na private ili kako oces da ti posaljem tabelu po kojojh se radi....sto se tice mene ja evo cekam zvercinu da mi se javi ali vidim da je covjek stavrno zauzet a ako se nejavi krenucu sa programom snage i nakon toga cu raditi pliometrijski trening 2-3 puta sedmicno vidjet cu jos....mda bih volio razgovarati s njim da vidim sta misli o svemu tome...

@Shaq bice ti mnogo tesko da sa tom visinom nabijes odraz... ja sa 183/4 jedva nesto dobijem sa VJB
96 a igras za prvi tim?? Svaka cast brate

gle ja sam za 3 sedmice air alerta dobio 14cm odraza al posto sam procitao da ne valja prestao sam da ga radim. a sad imam 72cm odraza (mjerio sam nedavno) mogu jos na tom polju dosta napredovat rekli su mi iz kluba da imam pravi potencijal za "letaca"
i da se malo pohvalim mogu s pola reketa s 2 ruke zakucat. zato hocu MVP da radim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back