Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ako mogu da pomognem nekome: Citao sam puno o programima, i savetovao se sa dosta strucnih ljudi, AIR ALERT 3 ne preporucujem mladjima da rade, jer je veoma rizicno, ako neko bas tvrdoglavo zeli da ga radi, OBAVEZNO MORA DA GA NADGLEDA NEKO KO SE DOBRO RAZUME U SVE TO. JAKO JE OPASNO RADITI NA SVOJU RUKU. Ima na 100tine ljudi koji su upropastili karijeru zbog takvih glupih programa.

Ja prepurucujem program MVP (Maximum vertical potention)......Moze i air canada, ali ako se aktivno bavis vec duze vreme sportom....

Evo ako mogu da pomognem nekome: Citao sam puno o programima, i savetovao se sa dosta strucnih ljudi, AIR ALERT 3 ne preporucujem mladjima da rade, jer je veoma rizicno, ako neko bas tvrdoglavo zeli da ga radi, OBAVEZNO MORA DA GA NADGLEDA NEKO KO SE DOBRO RAZUME U SVE TO. JAKO JE OPASNO RADITI NA SVOJU RUKU. Ima na 100tine ljudi koji su upropastili karijeru zbog takvih glupih programa.

Ja prepurucujem program MVP (Maximum vertical potention)......Moze i air canada, ali ako se aktivno bavis vec duze vreme sportom....

jel imas taj MVP?

onaj tvoj dugacki post o air alertu i tome, ne znam kako da citiram :D, U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM. Ja sam stigao do 7 nedelje air alerta, i pomalo su me bolela kolena, i ja reko bolje da batalim nego da se upropastim, sta mislis treba li da ga odradim do kraja ili ne?

mislio sam da iskombinujem najbolje vezbe za svaku grupu misica po bar jednu vezbu(za noge) iz svih programa koje znam, i da tako radim 3-4-5 puta nedeljno, sta mislis?

nasao sam i ovog lika na you tube
NIJE LOSE!!!

jel vijaca moze da pomogne za odraz?

Ja cim prodje skola cu da radim onih 6 nedelja air canade, uradicu 2 puta za redom to, zato sto ne mogu da nadjem ceo air canada!!!

onaj tvoj dugacki post o air alertu i tome, ne znam kako da citiram :D, U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA TOBOM. Ja sam stigao do 7 nedelje air alerta, i pomalo su me bolela kolena, i ja reko bolje da batalim nego da se upropastim, sta mislis treba li da ga odradim do kraja ili ne?

mislio sam da iskombinujem najbolje vezbe za svaku grupu misica po bar jednu vezbu(za noge) iz svih programa koje znam, i da tako radim 3-4-5 puta nedeljno, sta mislis?

nasao sam i ovog lika na you tube
video sam taj air canada i cini mi se da nije los,jer ukljucuje celo telo i ne preferira samo skokove kao sto je kod aa3...pa pogledaj onog crnju na klipu kake trbusnjake ima,hocu da kazem ako nisam u proslom postu da za skok nisu bitne samo noge vec celo telo...ali kao sto sam i rekao msm da je potreban neki pripremni period pre pocetka programa a narocito air canade jer koliko se secam imas 200 sklekova u jednom danu...
ja bih ti preporucio kao sto su i meni da se prijavis u neki atletski klub i nema da brines .. ;)

kako mislis da se prijavim u neki atletski klub? sta ja tamo da radim? :D jesi ti bio? kakve su prednosti?

ej,napisacu ovde da vide i ostali mozda cu napisati nesto sto nekome moze pomoci ... :D
sa bas skidam ovaj MVP,pa cu ti reci sta mislim...
u junu punim 16...
nisam bio u atletski klub zbog skole,treba da popravim neke ocene pa cu tamo kad se vratim sa kampa da odem da vidim ako kod mene u gradu uopste postoji atletski klub...mislio sam da odes da treniras atletiku ali posto vidim da se bavis i karateom ne bih znao sta da ti kazem... :D
meni kao kosrakasu je preporucio onaj zvercina da se prijavim u atletski klub,verovatno jer tamo imas dosta disciplina i vezbi koje se rade i koje mogu doprineti skoku,brzini,eksplozivnosti...
sobzirom da se bas dosta bavis karateom a da ti kosarka dodje onako rekreativno nzm da li bi imao neke koristi da odes malo na atletiku...
ima jedan program ali ne mogu da se setim kako se zove koji je bas za te borilacke vestine,pa bi mozda mogao da izvuces neke vezbe ili odradis program ako valja...
kad smo kod toga evo 10 najboljih programa pa mozda ima nekih vezbi koje mogu da izvuku iz njih(moras skinuti programe na drugom mestu jer je ovde samo ocena i da se kupi)...
ja sam cuo da je TVP dobar program ali kosta oko 300 dolara... :S

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back