angus young
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
genetika je bitna... i da NASKOK(genitiv-naskoka xD)
znam da je bitna ali u kojoj meri i da li moze odprilike da se zna kolike su ti predizpozicije tj koliko mozes da dostignes... ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
genetika je bitna... i da NASKOK(genitiv-naskoka xD)
ahahaha sve sami filozofi.. stefan holmes nije mogao ni 70 cm iz mjesta da skoci ali je jedan od najboljih skakaca u vis..zasto, jer je naravno imao nevjerovatan odraz iz zaleta..koji ce ku*rac njemu odraz iz mjesta kad letvicu ne preskace iz mjesta??zato ne budite glupi i ne pametujte ovde..a vec sam pisao da imam oko 80cm odraz iz mjesta i 95cm iz zaleta
ma ajde nije ni vazno kako se zove ali je istina to. znam da mi je mala razlika izmedju odraza iz mjesta i maximalnog odraza iz zaleta jer nisam radio na explozivnosti, cilj mi je bio samo da povecam snagu..sad radim explozivni dio programa, vec sam zavrsio 2. sedmicu. i znam da treba da bude razlika oko 20-25cm iz mjesta i iz zaleta a to je ako si extra explozivan. radim skokove na kutiju od 127cm, i polako povecavam, ili ostajem na istoj visini a skacem sa tegovima.
nisam napaljeni klinac,davno sam ja prosao tu fazu hvalisanja i to, meni je 22 godine i igram odbojku i nemam potrebe da se hvalim vec sam ovde da dam koji savjet klincima koji se sad bas furaju na odraz i rade kojekakve programe koji ih mogu samo zaje*ati..
moj dohvat je 245cm, iz mjesta 325cm, iz zaleta 340cm..i uostalom odraz nije bitan, bitan je maximalni dohvat..neko moze imati 220cm dohvat i odraz metar, a neko 275 i odraz 60cm i opet je u ogromnoj prednosti![]()
ako zelis pomoci daj taj te programe sto radis ...![]()
e pa ne mogu ti dati, jer sam to ja kupio i registrovao na svom pc-ju..nadji VJB, moze se naci na netu da skines besplatno, radi 52 sedmice,posveti se programu i bices zvijer![]()
znaci ti imas VJB?u VJB ima podeljeno po nedeljama?nisam primetio,imam je u pdf formatu.meni iz mesta nije preko 40 cm ali iz zaleta mogu da zakucam(ne lagano ali uz malo muke da)sto znaci da sam ja negde na sredini,ni pocetnik a ni neko kome je odmah potreban jak program.bar ja tako mislim.jel zna neko nesto o TVP?spomenuo si koliko mi se cini u nekom od predhodnih postova da radis neki program u teretani,jel to to?
meni ono na engleskom zajebano jer ima dosta reci koje mi nisu jasne tj neki strucni nazivi,bar je meni tako delovalo na prvi pogled.
ja sam novi i imam samo 1 pitanje, mozda 2.![]()
DA LI JE OVDE NAPISAN AIR CANADA DO KRAJA I DA LI NEKO MOZE DA MI GA DA AKO IMA??? MOLIM VAS DA MI POMOGNETE!!!!
HVALA TI. MENI JE SAD DRUG NEKI REKAO DA IMA, ALI MISLIM DA *****, ALI AKO SE ISPOSTAVI DA JE TO TO, POSTAVICU OVDE OSTALE NEDELJE. STA JE TEBI KOBE BILO?
evo ako cu nekome olaksati trazenje air canade(ali samo 6 nedelja): http://www.dernek.ba/procitaj/1/302715/1/
MOLIO BIH AKO NEKO IMA OSTALE NEDELJE DA IH POSTAVI!!! MOLIM TE![]()
izvini nisam znao. Evo i ja mislim da ne postoji, ali neki tvrde da postoji. TAJ PROGRAM KOLIKO GOD DA SE CUVA, MISLIM DA BI MORAO NEKAKO DA IZADJE U JAVNOST DA JE STVARAN. IZVINJAVAM SE AKO GRESIM! JA SAM PRVI KOJI BIH VOLEO DA GA POSEDUJEM.
I jel neko zakucao sa penala? Zivo me zanima?! Sad svi vi dragi mladi basketasi, koji ste toliko truda i vremena potrosili na kojekakve debilne programe, a neki su para potrosili, krenite da citate temu od pocetka... gde sam detaljno pojasnjavao kako raditi na skocnostidok ste vi omalovazavali, i pricali kako je AA i slicna cuda lek za preko noci.