trif11
Primećen član
- Poruka
- 502
@trif11
ja mislim na lokaciju kad kupujes vertfreak
sry...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@trif11
ja mislim na lokaciju kad kupujes vertfreak
eto ja sam sa skakanjem i odrazom izgleda zavrsio ukla mi neka kost manja u zglobu lijevom skocno tako da......sad me ne moze ni vert freak spasiti
Zasto trositi pare na skupe programe kad mozete bez skupih programa raditi mnogo vjezbi koje pomazu.Ja imam nekoliko takvih skupih programa i mogu reci da nista od onoga sta obecavaju nije istina.Athletic Advantage,Air Alert 3. Get max vertical.Jedini koji nesto valjaju su Vertical Jump bible , Jump Manual i Double your vertical .
uuuuuuu pa dosta ti je...
ozbiljno takvi kao što si ti su 1 u 1000000
Sto, mislis da skokovi nemaju posledica? Ne zaboravite da se zagrejete i istegnete!!
Moja profesorica geografije se bavila kosarkom profesionalno i sad u 30-nekoj je bole kolena.![]()
Sto, mislis da skokovi nemaju posledica? Ne zaboravite da se zagrejete i istegnete!!
Moja profesorica geografije se bavila kosarkom profesionalno i sad u 30-nekoj je bole kolena.![]()
Zagrevanje da, istezanje ne. Nikad se ne treba istezati pre bilo koje aktivnosti pogotovo ne pre aktivnosti koje ukljucuju eksplozivne pokrete. To je zastarela skola, ali istezanjem pre aktivnosti se povecava rizik od povreda. Posle treninga moze, mada u principu ne postoje nikakvi konkretni dokazi da istezanje doprinosi bilo cemu.
ti pojma nemas..treba se istezati prije svakog treninga/utakmice ali dinamicki, znaci dinamicko istezanje..staticko ne, jer je dokazano da smanjuje reaktivnost sto utice na trcanje, odraz itd... ali poslije treninga se treba staticki istegnuti jer doprinosi brzem otklanjanju mlijecne kiseline iz misica sto skracuje vrijeme oporavka, i naravno povecava flexibilnost..
kakva je razlika izmedu obicnog cucnja naravno tezinom i ovog sto radi alen na ovim videima tj. box squat koji je cucanj tezi ili koji je bolji
jedan te nabije a drugi smrska kicmu.. .![]()
ti cvjece stvarno nemas pojma od teretane tebi je sve air alert jebeni nema skoka od air alerta covjece i malo procitaj o teretani i kakvo smrskanje nabijanje to samo neki mlitavac grbavi moze a ljudi koji rade pravilno ce samo napredovati
nije meni sve air alert i ne kazem da skok moze samo da se dobije air alert-om,idem i ja u teretanu ali moras da shvatis da neke vezbe ne bi trebalo da radis pre 18 ili 21 nzm tacno...
ja sam trazio misljenje i odgovor a ne neke vidovite ljude da mi govore sta ce se desiti za 40 godina ili kako rece mozda i za 80
kako mozes reci d ne mogu promijeniti genetiku il sta vec jer moj otac je u najboljim danima tako kaze mogao nekako obruc a ja sad sa svojim godinama vec hvatam obruc i to manji sam od njega 8 cm a imam jos 6-7 godina do svojih najboljih dana
a moj stric koji je 170 imao je 80 cm odraz a ima sad preko 45 godina tako da sta mislis kakvi su njegovi geni bili tj. od mog djeda nikakvi tako da ja ne vjerujem da covjek treningom i trudom ne moze napredovati bez obzira na genetiku