alene kolko si dobio odraza s ovim programom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam pitanje: koliko ste maksimalno povecali odraz sa Air alertom? I da li ja sa svoja 172 cm (nisam ni trenirao kosarku,ali sam fizicki aktivan) mogu zakucati posto se garantuje nekih 90 cm odraza ka zavrsi program.![]()
Najvise bi trebao da pomogne onom ko ima genetske predispozicije za skok (verovatno preko 90 cm skoka) ali kako ide nekom ko ima mali skok zbog tezine?
Trif11 jesi uradio ceo air alert III, jel se vide rezultati?
Najvise bi trebao da pomogne onom ko ima genetske predispozicije za skok (verovatno preko 90 cm skoka) ali kako ide nekom ko ima mali skok zbog tezine?
Trif11 jesi uradio ceo air alert III, jel se vide rezultati?
Ne bih znao reci koliki mi je dohvat ruke ili odraz (ne znam ni kako se to tacno meri) ali kad skocim diram tablu,obruc ne mogu verovatno fali 15 cm (a i da pipnem obruc sigurno fali jos 10 cm da mogu zakucati?)
Mnogo je lakše zakucati ako jednom šakom može da se uhvati lopta
PS: možda ti ono za tablu zvuči smešno ali ja imam 12 godina,178cm/65kg![]()
Hah, pa ti ces naredne tri-cetiri godine rasti 10-15 cm/godisnje, tako da ne moras da brines da li ces zakucati dobro si i izdrzao program kad imas 12 god![]()
imali neko neki program da mi preporuci posto vec ne znam sta bi radio ali da je program napredniji i da se vidi neki rezultat poslije njega
ako neko ima da napise zuri mi se da pocnem trenirati
Ma ne treba ti program.Trči,skači,radi čučnjeve is slično![]()
to sam ia sam konto pa sam poceo raditi cucnjeve na jednoj nozi 100 na jednoj pa na drugoj narano u serijama radim one calf raises i sprinteve to radim 3 dana u sedmici i 2 dana cucnjeve,mrtvo dizanje i iskorak neki sto sam gledao te 3 vjezbe radim u teretani dok mi ne dode nesto novo na pamet..mada sam najvise primjetio da kad sam prije radio cucnjeve sa opterecenjem i ove vjezbe u teretani sledeci dan kad bih odmorio onda sljedeci dan sam bio odmoran i tad me najvise sluzi skok tako da cu se toga pridrzavati.. a AIR CANADU sam batalio zbog ovog vremena
kobe koliko imas kila/
kako tebi to uspeva? 96 godište a radiš sve to ?![]()