Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazi ovde mi se jedna stvar mnogo nesvidja a to je da mozes da zaboravis na cardio dok ovo radis odnosno na basket ****** a ipak basket volim vise od svega........neznam kako da zapostavim sad totalno kosarku dva tri meseca i da umirem sa treniinzima dizaca tegova ipak ja sam kosarkas oni dizaci tegova i tu stoji ogromna razlika kapiram da cu povecati mnogo svoj cucanj a i verovatno odraz ali siguran sam da postoji jos boljih nacina vezbanja gde sve moze da se postigne.......cini mi se da onaj program 6 week deluje bolje radi se dva puta nedeljno sto je dovoljno po meni

Najvise bi trebao da pomogne onom ko ima genetske predispozicije za skok (verovatno preko 90 cm skoka) ali kako ide nekom ko ima mali skok zbog tezine?
Trif11 jesi uradio ceo air alert III, jel se vide rezultati?

ja ti mogu reci da je cisto sr*nje od programa.. a ne znam koliki ti je dohvat ruke kad stojis ali pretpostavljam da ti treba oko 100cm da bi zakucao

Najvise bi trebao da pomogne onom ko ima genetske predispozicije za skok (verovatno preko 90 cm skoka) ali kako ide nekom ko ima mali skok zbog tezine?
Trif11 jesi uradio ceo air alert III, jel se vide rezultati?

posle 9. nedelje su me nepodnošljivo bolela kolena,nisam mogao da potrčim,tad sam prestao
ali za utehu mi je to da sam pipnuo tablu iz mesta a pre AA nisam mogao(valjda sam porastao :D)

Ma ne treba ti program.Trči,skači,radi čučnjeve is slično:D

to sam ia sam konto pa sam poceo raditi cucnjeve na jednoj nozi 100 na jednoj pa na drugoj narano u serijama radim one calf raises i sprinteve to radim 3 dana u sedmici i 2 dana cucnjeve,mrtvo dizanje i iskorak neki sto sam gledao te 3 vjezbe radim u teretani dok mi ne dode nesto novo na pamet..mada sam najvise primjetio da kad sam prije radio cucnjeve sa opterecenjem i ove vjezbe u teretani sledeci dan kad bih odmorio onda sljedeci dan sam bio odmoran i tad me najvise sluzi skok tako da cu se toga pridrzavati.. a AIR CANADU sam batalio zbog ovog vremena

to sam ia sam konto pa sam poceo raditi cucnjeve na jednoj nozi 100 na jednoj pa na drugoj narano u serijama radim one calf raises i sprinteve to radim 3 dana u sedmici i 2 dana cucnjeve,mrtvo dizanje i iskorak neki sto sam gledao te 3 vjezbe radim u teretani dok mi ne dode nesto novo na pamet..mada sam najvise primjetio da kad sam prije radio cucnjeve sa opterecenjem i ove vjezbe u teretani sledeci dan kad bih odmorio onda sljedeci dan sam bio odmoran i tad me najvise sluzi skok tako da cu se toga pridrzavati.. a AIR CANADU sam batalio zbog ovog vremena

kako tebi to uspeva? 96 godište a radiš sve to ? :worth:

kako tebi to uspeva? 96 godište a radiš sve to ? :worth:

steroidi,zezam se
ma i trener mi je rekao da malo smanjim al ja vidim da mi ne steti tako da samo pojacavam.(ne samo odraz nego i gornji dio gdje mislim da mi ide bolje nego u odrazu al tu je negdje sve to)
ja ti kazem samo sebi zactaj cilj i nadi motivaciju i ne odustaj i vidjet ces da se moze. moja je motivacija sto sam cijelu sezonu bio na prosjeku od 27-8 poena i onda u kljucnoj utakmici zakazao tako da necu da se ponovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back