Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eh ovako... prvo ne budem cesto na ovom sranju zato jer ne komentirate toliko brzo pa mi se ne da cekat vise od 10 min. drugo koja je najbolja vjezba za skok (odraz). nemojte mi srat sa air alertom i nekim sranjima. trece; taj kengur sto skace 2 m i dira obruc, pa jednom rijecju "NEMOGUCE". četvrto pozurite s pisanjem ovih poruka jer mi se neda cekat. Usput SRETAN BOZIC SVAKOME z:)

Cao drustvo ... sigurno svakom od vas tj. nas nesto fali sto se tice sporta. Nekome visina a nekom odraz. E sad ovom prilikom necu nista da kazem samo cu da vam dam ovaj sajt gde mozete procitati sve o programu AIR ALERT III: The complete vertical jump program inace jedini u svetu koji bez ikakvih pomagala za 15 nedelja moze da podigne odraz za neverevotnih 90 cm ukoliko ste aktivni i pravilno radite vezbe.

Naravno sve ovo nebi imalo smisla da vam ne dam link a on je www.airalert.com

e sad posto se program placa nekih 30$ svako ko zeli da ga ima a da ga ne placa toliko neka mi se javi ...

Eto ... pa se javite ili na PP ili na moj mali konacno_srbija@hotmail.com

Pored programa imam i DVD na kome se nalazi kopletno objasnjenje svih vezbi, a kojih ima 9. Zatim kako se vezbe pravilno rade, pod kojim uslovima je najbolje raditi, u kom starostnom dobu, sta je potrebno jos koristiti od hemije ( misli se na proteine, aminokiseline i ostalo iskljucivo po preporuci NBA savetnika i lekara) ovo se koristi prilikom ishrane za bolji efekat, sta je najbolje da se koristi za isranu u toku veznanja. Kad je najbolje vezbati, kako prebroditi upalu, kako kombinovati treninge basketa ili drugog sporta sa ovim vezbama itd itd ... Znaci vredi mnogo vise od obicnog programa ...
AAcover.jpg

nitro jel mozes da posaljes meni program,ne mogu da ti posaljem pp jer sam se tek uclanio.hoces da ti dam moj msn,pa da mozemo da se dogovorimo ili ???

Cao drustvo ... sigurno svakom od vas tj. nas nesto fali sto se tice sporta. Nekome visina a nekom odraz. E sad ovom prilikom necu nista da kazem samo cu da vam dam ovaj sajt gde mozete procitati sve o programu AIR ALERT III: The complete vertical jump program inace jedini u svetu koji bez ikakvih pomagala za 15 nedelja moze da podigne odraz za neverevotnih 90 cm ukoliko ste aktivni i pravilno radite vezbe.

Naravno sve ovo nebi imalo smisla da vam ne dam link a on je www.airalert.com

e sad posto se program placa nekih 30$ svako ko zeli da ga ima a da ga ne placa toliko neka mi se javi ...

Eto ... pa se javite ili na PP ili na moj mali konacno_srbija@hotmail.com

Pored programa imam i DVD na kome se nalazi kopletno objasnjenje svih vezbi, a kojih ima 9. Zatim kako se vezbe pravilno rade, pod kojim uslovima je najbolje raditi, u kom starostnom dobu, sta je potrebno jos koristiti od hemije ( misli se na proteine, aminokiseline i ostalo iskljucivo po preporuci NBA savetnika i lekara) ovo se koristi prilikom ishrane za bolji efekat, sta je najbolje da se koristi za isranu u toku veznanja. Kad je najbolje vezbati, kako prebroditi upalu, kako kombinovati treninge basketa ili drugog sporta sa ovim vezbama itd itd ... Znaci vredi mnogo vise od obicnog programa ...
AAcover.jpg

jesi ziv nitro?
aj saljem ti pp
btw ja treniram basket vec 6 godina,95 sam godishte,visok 186 i mogu da dovatim obruc,ne znam tacno koliki mi je odraz,cak ni od prilike :P

prije par dana sam mjerio odraz i 93 cm je, ali s tim da sam ga mjerio poslije treninga i samo dan nakon sto sam zavrsio prvio dio ruskog prgrama za cucanj, bio sam umoran, tako da vjerovatno mogu i 95cm skociti.. a nakon jos 4 sedmice drugog dijela programa ocekujem jos nekih 3-5 cm jer ocekujem jos nekih 15 kg povecanje cucnja.

odakle ti taj program daj neki savet za cucanj sve mi teze ide znam da si mi ranije govorio da pokusam sa dubokim cucnjevima verovatno cu te poslusat jel vidim da ti dobro ide

imas 6 week russian squat program, a imas i Smolov squat routine. ja radim Smolov jer sam mogao raditi cucanj sa vise od 1.6 puta svoje tezine, ako i ti mozes toliko onda nadji na google ili se javi na pm da ti posaljem, a ako ne onda prvo ovaj 6 week russian squat program.. smolov je dosta naporan, ja sam jedva mogao hodati prvu sedmicu..procitaj malo o njemu, stvarno je tezak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back