Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislio sam da nije preveliko opterecenje za noge kod osoba koje su u fazi rasta i razvoja.ako hoces konkretno,ja air canada ne preporucujem mladjim osobama poput mene,prvo zbog velikog opterecenja,a drugo,zato sto sadrze cucnjeve za koje sam ja cuo od vise strucnih ljudi da ometaju rast.sada se pitam,da li neke lakse vezbe,kao sto je air alert i njemu slicne vezbe ometaju rast???pitam da bih znao da li da nastavim da ih radim

pa kod mene u kuci greda je na 250 ja lepo skocim i pipnem glavom a visok sam 180, a onda sam snimio da vidim koliko mi noge idu u vis ali isto tako da dohvatim gredu i pored ima stocic... kad sam snimio zamrznem sliku dok su mi noge na najvecoj visini i vidim da je to visina stocica, a on je oko 70 :)

a ok onda nisam uracunao to... evo video kako to odprilike izgleda

http://rapidshare.com/files/61826089/Untitled.wmv.html

distrojer u pravu sto se tice onoga za zglob, znaci izmeri koliko ti se promeni visina kada se podignes na prste maksimalno
btw , jel mozes da zakucas??
a sto kaze zvercina, savijes noge i izgleda extra skok , obicno ovi najbolji dunkeri iz skoka iz naskoka sire noge i savijaju u kolenu da sto atraktivnije izgleda, isto tako i iz skoka iz zaleta (jednom nogom)...

P.S, danas sam zakucao iz naskoka ultra-tomahavk preko trojice u kontri (igrali 5na5), citiram jednog lika sta je rekao posle "znaci, stojim ja , i vidim lika u kontri i skocim da mu kao lupim bananu i gledam a on leti, leti, leti i zakucava preko mene "! Hehe moram malo da vam nabijam kompleks:):) Salim se naravno, imam samo da kazem zvercina TI SI LEGENDA, btw, kad cemo da radimo onaj cucanj, nesto te nema u poslednje vreme???:):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back