Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas sam zavrsio 4 dan u 1 nedelji AC i vise nemam upalu misica,a do jutros me ubijale noge,i josh sam mnogo intezivnije radio vezbe nego prva 3 dana... Jedno pitanje,jel valja da se vozi bajs i ide na bazen u toku dana,ako ujutru radim AC..? Evo npr. kako izgleda moj dan od kako sam pocheo AC:
Ustanem u pola 6,umijem se obucem,obujem,uzmem vijachu telefon (da bi mogao da merim vreme) i papir (na kojem sam 1 noc ranije napisao vezbe za taj dan) odem u Sportski centar peshke i za 15ak minuta sam tamo sto znachi da sam tachno oko 6h tamo,odradim sve vezbe za tachno 1 sat i 10 minuta.. Odem kuci,doruckujem,dodjem ovde na 4um,napisem nesto(kao npr. ovo sad) malo odmaram jedno sat-dva,uzmem biciklu odem na bazen (1 km daleko ali ima pola km uzbrdice) i na bazenu ostanem do pola 7,zatim odem na trening u 7 koji traje do 8,odem kuci,veceram,napisem na papir vezbe za sutra i na spavanje...

I tako svaki dan,pa sam hteo da pitam: da li mozda ne valja sto vozim bajs ili sto treniram,da ne dodje do neke kontrareakcije ili sta ja znam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back