Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
oK,ne skrecimo sa teme.. Tema se radi o odrazu a ne o tome sto neko ovde treba da bude banovan..

Jutros sam zavrsio drugi dan u prvoj nedelji i jedva sam se kuci vratio koliko me odvaljuju noge,pogotovu butine .. Imam osecaj kao da ce da eXplodiraju...

Grunt moras da budes malo jaci. Mislim, mentalno (u glavi). Program jeste tezak, ali zato nema kukanja ako hoces da ga uradis kako treba. Razumem da ti je mozda tesko iako meni licno Air Canada ne prestavlja problem. Tacnije imao sam samo neke male upale. A posle ove pauze osecam se kao da mogu da letim.

Wax pisi tu petu nedelju. Ukoliko mislis da nema ljudi koji rade program, obavestavam te da jos tri moja ortaka rade. Oni danas pocinju trecu nedelju. Ide im super. Meni je samo malo zao sto sam ispred njih. Mislim da je mnogo lakse kada sve to radis u drustvu. Tako da predlazem svima koji hoce da rade Air Canadu da nadju nekog ortaka da sa njima zajedno vezba.

Ja sam pitao 2 ortaka da radimo zajedno a oni nasli josh po dvojcu a ta chetvorica josh nekoliko njih i ja sam im rekao da im nisam ja kond. trener neka se je*u nemogu sada ja svima da govorim kako,sta gde...? P.S. Nisam ja odustao,trudim se koliko mogu i necu odustati do kraja programa...!!

harvester:
ajde wax brate,nemoj sad na pola puta da nas ostavis...

Ko je rekao da vas ostavljam???:):):):):)

nikoj:
Jel ja.
prijatelj mi se tad vraca sa mora ,necu da radim sam.A svedno sada ne mogu jer imam problema sa prstom

Kakvi su ti to problemi zbog kojih ne mozes da radis program??Kod Air Canade ti ne vezbas prste pa da ne mozes zbog istih da radis program!!!!!!!!!!1

Meni se ovaj program svidja zato sto mora da se trchi pre pochetka vezbanja,i onda mi se kosti i mishici osecaju kao podmazani za vezbe.. Npr. jutros sam imao upalu mishica zbog jucherashnjih vezbi ali posle trchanja mi je bilo mnoooooogo lakse i manju upalu sam imao pa sam mogao opusteno da radim vezbe za danas dok u AA3 posle nekoliko dana nemogu pravilno da radim vezbe jer mi je sve ukocheno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back