ko ceka ne doceka ,gvozdje se kuje dok je vruce........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно али треба имати среће да то схватиш на вријеме.geisha:slazem se, ne treba cekati, nego scapiti sto ti se pruza u istom momentu, zato sto ako mnogo cekas i razmisljas onda prodje voz...... :shock:
Ко дуго чека тај излуђује али полако, прво буде тужан/на и потиштен/а а затим то прелази у нервозу, љутнју и на крају прави бијес а нјајгора ствар је кад већ схвати у чему је грешка а незна како да то исправи и шта да предузме. А још горе је кад се поред свега тога присјети неких ранијих пропуштених прилика због глупавог начина размишљања и затворености. ово се односи на све- секс, љубав, везе без обавезе и све остало.milimail:KO NE CEKA DOCEKA; KO CEKA MUKU MUCI..Gryphon:Moja drugarica se duze vreme nije kresnula i pozove momka koga zna od ranije i pritom se lozi na njega da je kresne.
Ovaj dodje ali izgleda nije shvatio poentu. Legnu u krevet puste film i odkuntaju rundu. Kad su se probudili ona pita njega sto je nije.
On joj kaze da nece tako sa njom on je cuva za nesto posebno.
Ona normalno ima sad drugog decka i boli je ona stvar za njega.
Ja ne mogu da verujem da jos ima muskaraca koji misle da ce ih neko cekati.
Sta umisljaju da su nekakvi princhevi na konjima.
A ni devojaka koje ce vecno cekati da muskarac preduzme prvi korak, ovaj put mislim
na konkrektno prelazenje sa price na delo.
Sta vi mislite?
Само ти се чини. Наравно ми мушкарци увијек мислимо о сексу и то је нормална и природна ствар али нисмо сви баш толико оптерећени сексом. Што се мене лично тиче тренутно само мислим како да под хитно нађем дјевојку и сад ми је та женска душа која толико фали важнија и од ваздуха. Што се тиче секса то не искључујем наравно уз обострано слагање.Snezna_kraljica:Bolje naci nekog takvog pristojnog, nego nekog skota koji bi da te kresne prvi dan po svaku cenu.Lexa:Takođe.
Sex sa nekim koga ne poznajes... Gde je tu ono duhovno iskustvo? Svasta....
Aman, ljudi, ima vremena za sex i ako se dvoje slazu, sve ce biti u redu.... Ponekad mi se cini da vam je sex vazniji od vazduha i da samo o tome mislite. :x
Gryphon:Moja drugarica se duze vreme nije kresnula i pozove momka koga zna od ranije i pritom se lozi na njega da je kresne.
Ovaj dodje ali izgleda nije shvatio poentu. Legnu u krevet puste film i odkuntaju rundu. Kad su se probudili ona pita njega sto je nije.
On joj kaze da nece tako sa njom on je cuva za nesto posebno.
Ona normalno ima sad drugog decka i boli je ona stvar za njega.
Ja ne mogu da verujem da jos ima muskaraca koji misle da ce ih neko cekati.
Sta umisljaju da su nekakvi princhevi na konjima.
A ni devojaka koje ce vecno cekati da muskarac preduzme prvi korak, ovaj put mislim
na konkrektno prelazenje sa price na delo.
Sta vi mislite?
Da li si ti uopste svjestan koliko ovo odvratno zvuci?frozen1982.:Tako je Gryphon!Nema cekanja!Krknes joj jezicinu,zavalis prstenac,overis sifone a ako se izbatrga ispljeskas je po guzi da puca tako jako da se crveni nedelju dana!
Naravno da se nasalim.Nisam lud!Znas i sama kakve teme postavljju losi decaci Gryphon,Sinnke,Psihologue...sasvim dobro znas posto ih sve pozatvaras...najcesce pre toga sledi neki komentar duhovitiji od mog...nekim cudom niko na njega ne odgovori...mozda niko ne shvati salu...tako da nisam jedini operisan od humora.To cak nije bila sala,nego ironija...ko i ovaj post.Gazdarica:Da li si ti uopste svjestan koliko ovo odvratno zvuci?
Ako si imao namjeru da se nasalis, moram ti reci da si operisan od humora... :?
istrazivach:S_K_V_O:e pa nije valjda da ti obavezno prihvatas seks sa devojkom koja to zeli, samo pod uslovom da nije bas mnogo ruzna?
Ma ok je sve to shto kazesh ali mislim ako smatramo da je ok momak a verujem da jeste...a nachin na koji jempostavio themu ne vidim da bi mu metalo to shto mozda ima devojku...a nije valjda impotentan...jel dechko ?pitamo te jelo si impotentan pa nisi mogao...verujem da nisi samo kazi to SKVO
Pa covek koji je postavio temu prica o drugu, a ne o sebi koliko sam razumela...
Ne razumemo se mi najbolje izgleda istrazivacu...
Ja se ponesena aktuelnom dilemom zapitah da li je drug naseg forumasa uopste imao zelju da spava sa junakinjom nase price...a ti se na tu moju konstataciju zapita zasto je ne bi yebao sem ako nije gabor teski...
E sad ono sto te ja pitam nije nuzno vezano za potenciju, ja te, sad pazljivo citaj, pitam da l' bi ti poyebo svako zensko koje hoda planetom zemljom pod uslovom da dobro izgleda...ispade da je to jedini uslov da bi covek pozeleo nekoga. Mozda mu se jednostavno nece i sta sad. Dosla kod druga, nisu spavali, i mi sad raspredamo ovde sto on nije pokusao. Vrlo vazno. Ni mene ne napaduju moji drugovi kad odem kod njih da gledamo film. To mi dodje nekako normalno.
S_K_V_O:Heh pa da bila jednom jedna koju sam jedva nagovorio da dodje da gledamo film(sve se nesto 100 put premisljala)... i nisam imao pojma kako da je ubacim u krevet, zbog njenog stava i drzanja... a celo sam vreme na to mislio...istrazivach:Ni mene ne napaduju moji drugovi kad odem kod njih da gledamo film. To mi dodje nekako normalno.
A onda neka druga koja mi se jos pri pustanju filma uvalila u krilo i zagrlila... idt itd...
No poenta je da zavisi od devojke same...