Ko će da trpi Aleksandra Vućića i Ćacilend do decembra 2026?

A kad padne Vulfi, posle godinu dana doći ćete da kritikujete upravo one koji su ga nasledili. Zato što nikad ne valja, po difoltu.
A kad dodjem dole, nemam gde da parkiram auto, sve krcato koliko je loše. Kad izvadim svoj Motorola mobilni od 300 e, sramota me od tih Ajfona od 1500 evra ili Samsunga od 2000 . Kafići puni.

Porodica koja ima tri auta, suprug, supruga i ćerka voze svako svoj - ubiše me kukajući kako žive bedno pod Vučićem.
Teatar apsurda.
Srbija.
:tick:

Pišeš... Odakle? Šta ti kažu komšije? Svakodnevno si u kontaktu sa ljudima oko sebe? Ili samo gledaš vučkove TV stanice?
Ti si u kontaktu sa kolegama sa fakulteta, evo sve zamisljamo koliko ti je realna predstava o raspolozenju u narodu :hahaha:
verovatno će izbori biti u decembru 2026 predsednički i parlamentarni,
Vucic nije najavio da ce nastaviti da se bavi politikom ali SNS vladavina garantovano traje do 2035. Nakon toga moze da nastupi era neke nove stranke, koja ce nas otvoreno povesti putem istocnih integracija.

Poslednja izmena:
Eto gde vode lokal-patriotizmi, na isto mesto gde i ‘41…
Je biga, to su srpska posla, lakše je tako opravdati stav nego se prepucavati bezveze. Ali ajde da se rasčistimo, šta je pronašao uvredljivo u mom komentaru te je morao da zeza sa time da nisam Srbin pitajući me koja mi je država, nisam se ja mojim komentarom odrekao Srbije već malo našalio na račun iste, kakva je takva je, moja je i naša. A @Enigma ?

FB_IMG_1763062577829.jpg

Back