Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znate li kako se u novom sadu zove deo naselja u predgradju na klisi na kojem su najvise zastupljeni romi ?

A kad padne Vulfi, posle godinu dana doći ćete da kritikujete upravo one koji su ga nasledili. Zato što nikad ne valja, po difoltu.
A kad dodjem dole, nemam gde da parkiram auto, sve krcato koliko je loše. Kad izvadim svoj Motorola mobilni od 300 e, sramota me od tih Ajfona od 1500 evra ili Samsunga od 2000 . Kafići puni.
Porodica koja ima tri auta, suprug, supruga i ćerka voze svako svoj - ubiše me kukajući kako žive bedno pod Vučićem.
Teatar apsurda.
Srbija.

Mi smo strpljivi od kad smo formirali državu, evo samo još malo i pašće sa nebesa šta nas sleduje.Zar nije od 1944?
Zemo ti imaš državu? Kako se zove?Mi smo strpljivi od kad smo formirali državu, evo samo još malo i pašće sa nebesa šta nas sleduje.
Ti si u kontaktu sa kolegama sa fakulteta, evo sve zamisljamo koliko ti je realna predstava o raspolozenju u naroduPišeš... Odakle? Šta ti kažu komšije? Svakodnevno si u kontaktu sa ljudima oko sebe? Ili samo gledaš vučkove TV stanice?

Vucic nije najavio da ce nastaviti da se bavi politikom ali SNS vladavina garantovano traje do 2035. Nakon toga moze da nastupi era neke nove stranke, koja ce nas otvoreno povesti putem istocnih integracija.verovatno će izbori biti u decembru 2026 predsednički i parlamentarni,

Srbija! A tvoja Čarugo, koliko znam postala je Hrvatska.Zemo ti imaš državu? Kako se zove?
Zemo ti imaš državu? Kako se zove?
Eto gde vode lokal-patriotizmi, na isto mesto gde i ‘41…Srbija! A tvoja Čarugo, koliko znam postala je Hrvatska.
Ničija nije do zore, pa neće ni AV-ova, al’ neće ni avnojevsko-turbo-reformistička.Tija voda breg roni.
Je biga, to su srpska posla, lakše je tako opravdati stav nego se prepucavati bezveze. Ali ajde da se rasčistimo, šta je pronašao uvredljivo u mom komentaru te je morao da zeza sa time da nisam Srbin pitajući me koja mi je država, nisam se ja mojim komentarom odrekao Srbije već malo našalio na račun iste, kakva je takva je, moja je i naša. A @Enigma ?Eto gde vode lokal-patriotizmi, na isto mesto gde i ‘41…
Od koje godine?Srbija! A tvoja Čarugo, koliko znam postala je Hrvatska.

Nikad nisi cuo da su se udbasi predstavljali kao cetnici?Ničija nije do zore, pa neće ni AV-ova, al’ neće ni avnojevsko-turbo-reformistička.