Danik
Autor Lošeg Života
- Poruka
- 16.012
Lubav moja lepaSkinula sam trnje..
Da te ne ubode.
Sad te zamišljam kako sekirom pažljivo skidaš trnje sa ruže i umirem od smeha...
Nešto mi se tu ne uklapa

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lubav moja lepaSkinula sam trnje..
Da te ne ubode.

I ja imam krilaКо би ми недостајао...баш баш...
неко кога знам веома кратко...
и крилат је...
и једна дана са миксом црне и беле...
и још пар дама...
мушкарци ми не би фалили ич.
ništa ne potenciram, samo kažemНе знам о чему ви то колегинице...I ja imam krilaništa ne potenciram, samo kažem
svidja mi se kad me neko spomene na ovoj temi

Не знам о чему ви то колегинице...
![]()
ma ništaПо мени је то једино исправно.Po meni odlazak bez objašnjenja i pozdrava nije fer prema drugom/drugima, otići tako i ostaviti druge u čudu.

Ništa te nisam razumeo semPogrešnoj si reko da je klon
Džaba ti i onaj zelenko za ironiju, klon i moj nick ne idu u istu rečenicu čitaoče nikad a možda ni tad
Lep pozdrav![]()

Приметио сам да Вас нема,али нисам имао кога да питам зашто сте одсутни.A pa, kad jednostavno nisam dolazio ono par dana iznenadio sam se što se iko pita gde sam, jesam li dobro itd. Od tada sam i ja počeo da vodim računa o ljudima koji su pokazali interesovanje za mene.
Nisam pridavao značaj tome ako me nema, mislio sam da je svima nebitno, kad ono nije baš tako.
Jer grejt gecbi i D grejt gecbi nisu ista osoba to oćeš da kažešNišta te nisam razumeo sem![]()

Naravno da nismoJer grejt gecbi i D grejt gecbi nisu ista osoba to oćeš da kažeš![]()
Džabe kolutaš očima....Nismo ista osoba
Pa zato posle pišete na temi "koji forumaši vam nedostaju" i pitate se zašto su otišli.По мени је то једино исправно.
Ови што одлазе помпезно, па се враћају са другим именом су ми некако...
Прекипи ти и одеш без освртања. Не бих најавила одлазак. Мислим да га не бих ни планирала. Само се... излечиш![]()
Pa zato posle pišete na temi "koji forumaši vam nedostaju" i pitate se zašto su otišli.
I šta znači pompezno odlaženje?
Odmaraću. Još par dana sam tu.probaj da odmoris od foruma par dana ... videces da pomaze
iako me nisi pitala za savet, makar razmisli o tome
![]()
Odmaraću. Još par dana sam tu.

Nema drame. Samo kulture.Mani se drame ... svaka cuda tri dana![]()
Nema drame. Samo kulture.
Kako se zove taj forumaš/ica između subote i nedeljenedostaje mi dan između subote i nedelje

auuu to je tajna , ako kažem moraću da se ubijemKako se zove taj forumaš/ica između subote i nedelje![]()