Ko bi vam nedostajao

Hahaha, probao sam opciju ovu novu, da se upišem kao gost 🤣
Već sam se zahebavao da ću to da isprobam ali evo sad sasvim slučajno 🤣
Pa ja sam pravio pauze, od nekoliko dana, jednostavno ili mi nije bilo do foruma ili prosto nisam imao vremena pa ja tačno znam ko me je tražio i kome bih nedostajao :D
Meni lično @Neprilagođena od "šetača" (mislim na ljude koji posećuju više podforuma) i moji momci i @aeternum sa pdf religija.
Od supermodova @Nina
Ah, da, ovde Antihejter 🤣

Mnogi bi mi nedostajali, ali dok bih shvatila da mi nedostaju, pretpostavljam da bi prošlo različito malo vremena.
Na dnevnom nivou, mada nisam svaki dan tu, nedostajali bi mi Sensei, Lorelajn, Nina... ono, ljudi Foruma koje je sasvim očekivano uvek zateći.
U nekom malo širem opsegu, pitala bih se šta je sa pojedinima... kao Aeternum, Neprilagođena, Manga Hilux... Snow Trooper, Miller, Georgejune...
Neki bi mi pali na pamet kad se tema koja bi ih sigurno zanimala podigne, ali ih nema... kao Daco, Besna (X) Svesna glista, Infy, Scriboman...
Šta znam...
Sad kad nešto razmišljam, moje društvo ovde je mnogo uže nego što se čini na prvi pogled jer, kao, ono... pričam sa ''svima'', a ono... za mene su tu ljudi koje već dugo znam, i od njih bi mi svi po na osob nedostajali, samo je pitanje trenutka, nikako gradacije po važnosti.
Ne mogu da nabrojim sve, žao mi je...
Ali ne zaboravljam. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
....ako bi napustio krstu bez ikakve najave ono samo nestane i više se ne vraća ni kao klon ni gost, ništa, nema ga.. A ne možete stupite u kontakt jer ništa niste razmenili

Da li uopšte postoji za vas neko takav ili je apsolutno svejedno ono danas te ima sutra te nema.. whatever

Ne morate tagujete mislim možete ako želite nego čisto da znate da ne morate jer kad bi morali vi onda bih morala i ja :lol:
Neprilagodjena

Srebrna je extra lik..Sirov , a opet topao ..I iskren.(Podseća me na mene)
Danik..Dušo moja, ženo mog života..(ali znam gde da te nađem)
Poli, draga i fina žena sa kojom sam imala i imam predivnu konverzaciju
Lori, moj korni iz teglice

Enishi_Yukishiro..Ne znamo se dobro , ali imamo mnogo zajedničkog..​

Čvarak , e...on je moja posebna mirođija..
Sensei , naravno (Zna on zašto)
Laki Macak ...(Šaman i ljubitelj mačaka ..I veeeeliki drugar)
@Antihejter Njega tagujem..Čovek ume da bude pogubljen , zalutaće :rotf: :rotf: :rotf:
Ima ih još..
Ne mogu sve da nabrojim , ali pronaći će se..

Cvet cvetu....

1661851298809.png

Back