quentin
Iskusan
- Poruka
- 6.071
Koga su zvali Džejn Ostin srpske književnosti?
Ne znam odgovor, ali ja bih rekao da je Džejn Ostin Mir Jam engleske književnosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga su zvali Džejn Ostin srpske književnosti?
Ne znam odgovor, ali ja bih rekao da je Džejn Ostin Mir Jam engleske književnosti.
![]()
Pa, ko će da pita? Valjda ti?
Znači, stvarno su je tako zvali? Nikad to nisam čuo. Smisliću pitanje uskoro.
Praznik je danas, a i vrucina, a ja imam vec spremno piitanje, inspirasana prethodnim.
Nije Dzejn Ostin, nisu sestre Bronte, ali je i ona Engleskinja, njen najcuveniji roman se dopao i Hickoku pa je i film snimljen.
Ime romana je naravno i ime glavne junakinje.
Ko je knjizevnica i kako se zove roman?
Prosto ko pasulj za sve zenske, za tebe mora da je komplikovano![]()
Ken Folet - Ključ za Rebeku
Sad pitaj nešto teže...![]()
Lako pitanje
Na njegovoj grobnici piše:
“Saosećao je sa siromašnima, napaćenima i potlačenima; njegovom smrću svet je izgubio jednog od najvećih engleskih pisaca”.
Ko je on?
Jeste, a ja cu, kao i obicno sutra jopetČarls Dikens
Smetalo mu je sunce. Sunce je toliko przilo,, sve je to zbog sunca. Zlocin pocinjen eto samo tako.
Nije plakao na sahrani svoje majke, a tokom cele knjige on majku stalno zove "mama". i kada je cuo
komsiju kako place zbog psa, pomislio je kako bi i on mozda trebalo da place za mamom.
Kako se on zove?
A ima tu i ono (citiram po sjećanju): "Ako hodaš presporo, dobiješ sunčanicu. Ako hodaš prebrzo, oznojiš se i prehladiš se kad dođeš u crkvu. Bila je u pravu, izlaza nije bilo."
Smetalo mu je sunce. Sunce je toliko przilo,, sve je to zbog sunca. Zlocin pocinjen eto samo tako.
Nije plakao na sahrani svoje majke, a tokom cele knjige on majku stalno zove "mama". i kada je cuo
komsiju kako place zbog psa, pomislio je kako bi i on mozda trebalo da place za mamom.
Kako se on zove?
ae ja cu o5Velikodušno prepuštam onom ko je raspoložen da postavi pitanje.