*BILJA*
Buduća legenda
- Poruka
- 32.189
АПРИЛИЛИ!
BRAVO MAJSTORE

Da, jer (pored ostalog) nije u pitanju Tomas Man, nego Mark Tven

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
АПРИЛИЛИ!
Priznaj da si se zeznula...![]()
Priznaj da si se zeznula...![]()
Dobro, lepo si se ismejala ( i ja sam), ali, mogu li dobiti odgovor na pitanje ili da brisem post?
Ja sam malo pogubio konce. Jel' za Marka Tvena pitanje na kraju?
Elem, Semjuel Lenghorn Klemens radio u mladosti na brodu na Misisipiju koji je obilježavao dubinu rijeke za plovidbu onih grandioznih parobroda. "Mark twain" bi tako na engleskom značilo "označi dva" (twain je arhaični oblik za two). Ostalo mu to u pamćenju kad je tražio pen name i tako nastade Mark Twain. Osim toga, pravilan izgovor prezimena bio bi Tvein, a ne Tven, kako se kod nas ustalilo, ali ko sad za to mari.
Ako si na ovo mislila, neka postavi pitanje ko želi.
Booouže, a što ne bi moglo da ostane? Pa, nije neumesno...![]()
Cilj postignut, Kviz stoji.
Dobronamernost ti je jača strana karaktera.![]()
За који истанбулски фудбалски клуб навија Орхан Памук?
Не знам где је он сада, позивам се на једну његову књигу у којој се изјаснио. Питање је постављено тендециозно, с намером, да фаворизује тј. да да предност мушкима јер су мање заступљени, чини ми се, али слаба вајда, слаба добит. Уједно, да би одговор могао да да само онај ко је читао, а не неко ко је до одговора дошао посредно.Misliš, onako, direktno iz Amerike?![]()
Ja sam sve njegove knjige citala, a i jako mi je drag ( fudbal do duse ne registrujem) a posto zivi i dan danas u Istambulu to moze sao da bude samoНе знам где је он сада, позивам се на једну његову књигу у којој се изјаснио. Питање је постављено тендециозно, с намером, да фаворизује тј. да да предност мушкима јер су мање заступљени, чини ми се, али слаба вајда, слаба добит. Уједно, да би одговор могао да да само онај ко је читао, а не неко ко је до одговора дошао посредно.
Не знам где је он сада, позивам се на једну његову књигу у којој се изјаснио. Питање је постављено тендециозно, с намером, да фаворизује тј. да да предност мушкима јер су мање заступљени, чини ми се, али слаба вајда, слаба добит. Уједно, да би одговор могао да да само онај ко је читао, а не неко ко је до одговора дошао посредно.
Браво, тачно је!Ja sam sve njegove knjige citala, a i jako mi je drag ( fudbal do duse ne registrujem) a posto zivi i dan danas u Istambulu to moze sao da bude samo
Fenerbahçe![]()
Ja sam sve njegove knjige citala, a i jako mi je drag ( fudbal do duse ne registrujem) a posto zivi i dan danas u Istambulu to moze sao da bude samo
Fenerbahçe![]()
Ne znam gde živi, ali ako je verovati Kusturici, živi u Americi.
http://novosti.rs/vesti/kultura.71.html:403897-Orhan-Pamuk-podrzao-Kusturicu
Браво, тачно је!
Само, умеш ли ти то да напишеш/изговориш српски?
Зашто само, ујаци су му навијали за друга два истанбулска тима, један за Галатасарај, други за Бешикташ.