Наутилус
Domaćin
- Poruka
- 4.691
Liči na Ромен Роланa, mada mi se neki detalji ne uklapaju, ili sa njima nisam upoznata.
Тачно - Ромен Ролан. Можеш да поставиш питање, али шта се не уклапа?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liči na Ромен Роланa, mada mi se neki detalji ne uklapaju, ili sa njima nisam upoznata.
Сав новац је поклонио Црвеном крсту.Ne znam šta je uradio sa Nobelovom nagradom, ostalo je ok.
Не. Једно краће дело, новела.Putovanje na istok?
Pa to je ta novela, mozda zelis naslov u originalu? Morgenlandfahrt?Не. Једно краће дело, новела.
Можда је збунило оно новела. Сад сам видео да је зову прича (има седамдесетак страна), а на корицама Путовања на Исток да је роман (ово друго).
Не. Једно краће дело, новела.
Није.
Питање је било лако, а одговор је: Четврти животни ток Јозефа Кнехта.
Нека питање постави Вишња, или ко хоће.
Viktor Igo mi prvi pada na pamet.
Viktor Igo mi prvi pada na pamet.
Od tebe draga nisam ni očekivala nešto drugo, osim da znaš.
![]()
Pa to je nekolicina nas znala jer je to bilo pre mesec dana pitanje na kvizu ovde.
Bilja je jako lepo i strucno objasnila i situaciju, ali i pitanje.
Zato sam ja pomislila da mozda osim Igoa postoji i neki drugi
I da, drago mi je da i ti postavljas ista pitanja ( mrzelo te valjda da pratis fabulu radnje) nego to pomalo zamara.
Ček', je l' se sad buniš ili podržavaš? Više ni to ne mogu da ukačim kad si ti u pitanju
A ako se baviš istorijom, vrati se nekoliko (desetina) strana u nazad. Videćeš najmanje 3 različite varijacije na ovu temu i kako se teško dolazi do odgovora. Višnja i Shade su tada bile aktivnije na Kvizu, a ti si bila na nekom drugom mestu.
Ali, sa neizrecivom radošću ti predajem štafetu, te postavi pitanje. Naravno, ako želiš (ja pretim nenamernim kočenjem).