Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
A šta je odgovor na moje pitanje?
Kami.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je odgovor na moje pitanje?
Tačno.
A auto koji je prebrzo vozio mlađi Galimar bio je fasel vega, ako nekog interesuje.
Mene momentalno vise zanimajuu Volvo kamoni.
Moguce je da su tebi licno zanimljivi ovi detalji oko "fasel vega ( stvarno nikada cula za to nisam, za ove Volvo kamone jesam),
ali tako knjizevni kviz ne moze da funkcionise.
Mozes ti da postavis pitanje koji je shampanjac Hemingvej pio u Parizu u 5 ujutru, kakve je boje bio taj shampanjac ( bio je boje tresnje),
ali ces morati onda sam sa sobom da se zanimas na ovom PDF-u.
Dobro, izvini.
Evo, postavi ti pitanje.
Heheehhe pa nisam ja mislila da ti ili ja , ili bil ko treba da se izvinjava.
Mozda treba pokusati da se postavljaju neka pitanja koje ipak barem desetak ucesnika ovog PDF.a uopste i razume
a ne nesto " specijalno" sto ne bi ni MOSAD smislio za svoje (ne)prijatelje i ne neki elitizam koji koriste snobovi jer
ce tako svako iole "obican" bataliti i da cita vasa sofisticirana pitanja, a gde se samo vas dvoje razumete o cemu uopste pisete
i jedan se drugom obracate kao da svet oko vas ne postoji.
Ne, nemam ja ideju da postavljam bilo kakva pitanja jer ja posle ovih pitanja oko brze voznje nekim meni nepoznatim automobilom
i ne zelim ni da citam sta ko ovde koga pita.
Uostalom ,pitanje postavlja onaj koji je imao pravi odgovor na postavljeno pitanje, ja nisam ni razumela pitanje.
Na moje pitanje odgovorila je Nora.
Poslije toga, na njeno pitanje niko nije dao odgovor - ona sama je odgovorila.
Sljedeće pitanje može da postavi bilo ko kome pada na pamet nešto zanimljivo što zadovoljava predložene kriterijume.
Ja sam sve vreme pokusavaa da postavljam neka zanimljiva pitanja u nadi da zadovljavam te " predlozene kriterijume",
ali ocigledno " no way" ili sam ja jedina ovde nekako razumna pa i razumem te nepisane predloge za kriterijume.
Doduse, bicu postena ( a to sam uvek) i reci cu da i Rada, Bilja, Visnja razumeju te "kriterijume".
Ali ,posto je Nora znala odgovor neka Nora postavi sledece pitanje.
Mozda treba pokusati da se postavljaju neka pitanja koje ipak barem desetak ucesnika ovog PDF.a uopste i razume
a ne nesto " specijalno" sto ne bi ni MOSAD smislio za svoje (ne)prijatelje...
Meni se sviđaju pitanja, iako ne znam da odgovorim na njih. Zanimljivi su mi ti detalji o piscima, anegdote, male strasti. Mislim da i nije poenta kviza da pitanja budu takva da možeš odmah da izguglaš odgovor na njih. Mislim, onda je poenta ko pre vidi i ko pre pretraži internet, a ne ko zna.
E, onda sada ti postavi pitanje
Poenta svakog kviza bi trebalo da bude da ipak barem 30% ucesnika nekako i uspe da odgovori na pitanje.
Inace, mozemo ovu temu i da "prekrstimo" ,mozda da se zove " zanimljiva pitanja na koje niko ne zna da odgovori".
U svakom slucaju, ja sam samo iznela javno, jasno i glasno svoje misljenje, drago mi je da ti voajerski uzivas, ali ja jok.
Ako ne mogu aktivno da ucestvujem onda me to sve i ne zanima.
Можда Гордон Пим, али По је написао два романа.
Jeste Po
Ovaj mu je jedini završen roman.
Живео је у другој половини 19. и првој 20. века. Врло плодан писац, писао је романе, драме, биографије. Политички ангажован те познавао многе значајне уметнике, политичаре, људе од науке а у његовим индијским дневницима сусрећемо Гандија, Тагору, Пирандела, Вивекананду, Жана Паула, Ауробинда Гхозеа и друге. Ко би то могао да буде?
Jeste Po
Ovaj mu je jedini završen roman.
У његовим одабраним делима пише да је написао два романа, али да Дневник Џулијуса Родмана није ушао у збирку, није био преведен, те да је то такорећи целокупно Поово дело. Ово пишем по сећању.
Живео је у другој половини 19. и првој 20. века. Врло плодан писац, писао је романе, драме, биографије. Политички ангажован те познавао многе значајне уметнике, политичаре, људе од науке а у његовим индијским дневницима сусрећемо Гандија, Тагору, Пирандела, Вивекананду, Жана Паула, Ауробинда Гхозеа и друге. Ко би то могао да буде?