Joliva
Aktivan član
- Poruka
- 1.549
Joliva, jesam, ali samo neke pripovetke.
![]()
,, Velika voda'', preporučujem!

A sad se vraćamo na kviz...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joliva, jesam, ali samo neke pripovetke.
![]()

Nikad čula za Noela Kalefa![]()
monstrume! Može, nego šta!
Pamte ga po sledećem aforizmu koji je izgovorio u jednom našem ministarstvu: " Kolumbo bi stigao do Indije, ali je po običaju intervenisala Amerika"

'Aj nek' neko vrati ovaj kviz u normalne tokove.![]()

Namerno si stavila Tko da povuče na Hrvatsku, ali ja mislim da treba ići na istočnu stranu?Pisac koga obožavam iz više razloga, probao je da iz muškog ugla objasni tajnu uspešne ženidbe i braka napisavši sledeće:
"Privlačna je samo ženidba iz ljubavi; oženiti se devojkom samo zato što je ona simpatična isto je što i kupiti na pijaci nepotrebnu stvar samo zato što je lepa. U bračnom životu najvažnija spona je ljubav, polna privlačnost, jedno telo…sve drugo nesigurno je i dosadno ma kako smo pametno proračunali. Dakle, nije reč o simpatičnoj devojci, nego o voljenoj"
Dakle, vi koji volite,a i vi koje se osećate voljeno, znate li tKO je ovo?
Namerno je lako, da vam vam bude prijatnija jutarnja kafica.
Pisac koga obožavam iz više razloga, probao je da iz muškog ugla objasni tajnu uspešne ženidbe i braka napisavši sledeće:
"Privlačna je samo ženidba iz ljubavi; oženiti se devojkom samo zato što je ona simpatična isto je što i kupiti na pijaci nepotrebnu stvar samo zato što je lepa. U bračnom životu najvažnija spona je ljubav, polna privlačnost, jedno telo…sve drugo nesigurno je i dosadno ma kako smo pametno proračunali. Dakle, nije reč o simpatičnoj devojci, nego o voljenoj"
Dakle, vi koji volite,a i vi koje se osećate voljeno, znate li tKO je ovo?
Namerno je lako, da vam vam bude prijatnija jutarnja kafica.
Namerno si stavila Tko da povuče na Hrvatsku, ali ja mislim da treba ići na istočnu stranu?![]()
Ma ja to malo u žargonu, da zbunim Noru.
Mislim nemački, bez obzira na sefardsko poreklo.