- Poruka
- 112.764
Imam mačke godinamakažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimo
Videla sam takve situacije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam mačke godinamakažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimo
Danas baš blistaš, najlepša komšinice

Ima, samo imaju ljudski oblikĆero dušo,ima utvara bukvalno svugde

,,,,a da ne pričam o dokazima kojw možemo da uočimo o prisustvu pokojnika..kažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimo
Da, išla sam na poliranje zuba, sad svetle u mrakuDanas baš blistaš, najlepša komšinice![]()

Pre nego okacim na teme s karakondzulama, da pokazem i vama. Malopre mi iskocilo, stari video al je prica jeziva. Oseti se strah kod ljudi. Ili su dobri manipulatori
Ovo ako je istina, onda imamo kucu Amitvil i mi
Ima ih svih oblikaIma, samo imaju ljudski oblik![]()

Odmaraju bolan mozak, to i ja radimkažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimo

"Dugo sam mislio da su cudovista ispod kreveta. Onda sam shvatio da su u ljudima."Ima ih svih oblika
Ne mogu da verujem da jedina ja verujem u utvare![]()

Verujem u ono što vidim. Ali i to prvo pokušam da objasnim. Ali ne mogu da kažem da nisam videla neobjašnjivo.,,,,a da ne pričam o dokazima kojw možemo da uočimo o prisustvu pokojnika..
Ako duže odmaraš, ukazaće ti se utvaraOdmaraju bolan mozak, to i ja radim![]()

možda razmišljaju o smislu života....Odmaraju bolan mozak, to i ja radim![]()
Sve to stoji"Dugo sam mislio da su cudovista ispod kreveta. Onda sam shvatio da su u ljudima."
![]()
Da ne vršim provjere više??"Dugo sam mislio da su cudovista ispod kreveta. Onda sam shvatio da su u ljudima."
![]()
Imala sam u snu, dva takva susreta o kojima ti govoris, jednostavno mislim da odredjeni svetovi ne treba da komuniciraju, inace bi imali spid dajl.Ako duže odmaraš, ukazaće ti se utvara![]()
Ma koji smisao, to bude prazna glava, pustinja, samo se ono siblje premecemožda razmišljaju o smislu života....
šalu na stranu, ima nećega....
ko u filmovimaIL ako nešto trgneš. Znaš onaj o narkomanu,, samo loše pričam viceve. Jbg, i Rde Niro je svojevremeno dobio otkaz jer nije mogao da odglumi nekoliko scena u ko mediji. Znaš taj vic sa kuglom?Ako duže odmaraš, ukazaće ti se utvara![]()
E samo mi je veceras ovaj gif falio
Ma izlete mi na tjubu peporuka a gledao pre njega onaj A VI KAKO TEZaključaću vam kafanu ako nastavite da me plašite. Samo kažem...
Daaa, celu noć će da ti golica tabaneE samo mi je veceras ovaj gif falio![]()
Ti znaš naravno da ja neću kliknuti?Ma izlete mi na tjubu peporuka a gledao pre njega onaj A VI KAKO TE
Pomislio i ovaj smesan. I cekam cekam da odvale foru, kad ono...haosss
Nije dug klip, cas posla ga odgledasTi znaš naravno da ja neću kliknuti?