- Poruka
- 73.874
Ima, nego uzmi si uput za oftalmologa.Dobar dan, srećno vam otvaranje nove teme. Nema onog žutog, pa ne znam hoće li ovo biti kafana, kafić, ili nešto treće![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima, nego uzmi si uput za oftalmologa.Dobar dan, srećno vam otvaranje nove teme. Nema onog žutog, pa ne znam hoće li ovo biti kafana, kafić, ili nešto treće![]()

Mislim da bi se većina brzo pobunila što nema alkoholaAščinica![]()
To je tipičan turski set sa džezvom, fildžanima i rahatlukomelem ja kafu već pijem, a za ostale, izvolte
![]()
u jednom kafiću u Subptici, služe ovakvo kafu i mnogo mi je bilo slatko da je pijem tako...
Ima, nego uzmi si uput za oftalmologa.![]()
To je sad stavljeno, kad sam ja gledao nije bilo.Ima, nego uzmi si uput za oftalmologa.![]()
Hvala, svoj rahatlokum poklanjam @snowtrooper da ne kmečielem ja kafu već pijem, a za ostale, izvolte
![]()
u jednom kafiću u Subptici, služe ovakvo kafu i mnogo mi je bilo slatko da je pijem tako...
a kafu mi može neko oteti samo da me prebije, ruke u laktovima polomi!Dobro, dobro, ne moraš dva puta da citiraš.To je sad stavljeno, kad sam ja gledao nije bilo.

prespavaš?Ako ne vraćaš, nego samo nastaviš, začas završiš seriju, ne pitaj kako znam.![]()

Pa da. Ko da sedne i odgleda budan sve sezone...prespavaš?
opereš turu sudova uz put? msm ono- čuje se pozadi, može da se isprati
igraš igricu na fonu?- tu si šta sad
itd....![]()
U nekim bosanskim kafanama obavezno dođe i cigareta, uz kocku i rahatlokumom. A nije neobično ovakvu kafu naručiti "jednu sudva", tako sam pila u studentsko kokuzno doba, jednu kafu podijeliš sa nekim, jedna "sudva" dva fin(l)džana. Tako piju i penzioneri uz komentar: visok mi pritisakTo je tipičan turski set sa džezvom, fildžanima i rahatlukom

originalna!!!To je tipičan turski set sa džezvom, fildžanima i rahatlukom
Ne dam rahatluk!Hvala, svoj rahatlokum poklanjam @snowtrooper da ne kmečia kafu mi može neko oteti samo da me prebije, ruke u laktovima polomi!
Mama, čisti šećer!!Ne dam rahatluk!
I u bakrenim posudama kad se kuva bude ukusnijeoriginalna!!!
Neka!Mama, čisti šećer!!
To je sad stavljeno, kad sam ja gledao nije bilo.
još i na šporetu na drva...oseti se razlika, i te kako...I u bakrenim posudama kad se kuva bude ukusnije
Imam ja par takvih džezvi
E fazon, ako pijete ovakvu kafu u nekoj od kafana na Baščaršiji, nemojte slučajno popiti vodu koju dobijete uz kafu nakon što popijete kafu. To je uvreda! Voda se pije prije kafe da se operu usta i pripreme za čarobni napitak-kafu. Ako popijete kafu pa to vodom sperete gledaće vas mrko poprijeko!

A voda je uz kafu neophodna jer se od kafe piša i dehidrira te treba piti uz nju voduE fazon, ako pijete ovakvu kafu u nekoj od kafana na Baščaršiji, nemojte slučajno popiti vodu koju dobijete uz kafu nakon što popijete kafu. To je uvreda! Voda se pije prije kafe da se operu usta i pripreme za čarobni napitak-kafu. Ako popijete kafu pa to vodom sperete gledaće vas mrko poprijeko!
Sad rekoh isto
ali, istina je da se i inače preporučuje da se voda pije pre kafe, jer kafa dehidrura, pa da se unapred pripremi organizam.
Fala na pozivu
De si bre, mesni doručak. Či te za večeru izedem.

Jel to frižider naopako?