Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.327
DaJel to frižider naopako?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaJel to frižider naopako?![]()
Mmmm freonnnn
ZguzaJel to frižider naopako?![]()
Ja ne smijem gledati, bježi ba, ionako vršim pregled kompletnog stana pred spavanjePre nego okacim na teme s karakondzulama, da pokazem i vama. Malopre mi iskocilo, stari video al je prica jeziva. Oseti se strah kod ljudi. Ili su dobri manipulatori
Ovo ako je istina, onda imamo kucu Amitvil i mi
Joj kad sam ja zvala majstora uspaničena da mi se ugrejao frižider!
Ima utvara i kod nasPre nego okacim na teme s karakondzulama, da pokazem i vama. Malopre mi iskocilo, stari video al je prica jeziva. Oseti se strah kod ljudi. Ili su dobri manipulatori
Ovo ako je istina, onda imamo kucu Amitvil i mi
E nije mi trebao ovaj klip da gledam pred onaj horor sto sam planirao.Ima utvara i kod nas
Eo me ŽižoDe si bre, mesni doručak. Či te za večeru izedem.![]()
Kod novih frižidera se greju bočne stranice, to bi te još više isprepadalo.Joj kad sam ja zvala majstora uspaničena da mi se ugrejao frižider!
A on mi objasnio da mora da zagreje da bi ohladio
Nikad pre nisam pipala tu zadnju stranu pa nisam znala
Joj moram mijenjati krevetĆero dušo,ima utvara bukvalno svugde
ZnamKod novih frižidera se greju bočne stranice, to bi te još više isprepadalo.![]()
Imala sam onu malu, najmanju. I pila kafu, srećom, iz nje. Naravno u 4:30 ujutro. I, zakačim džezvicu, prospem u krilo.I u bakrenim posudama kad se kuva bude ukusnije
Imam ja par takvih džezvi
Nema to veze sa krevetomJoj moram mijenjati krevet![]()
Ko je rekao da večeram? . Bacam psima kroz prozor.Eo me Žižo
Pro tip: Izbegavaj večeru, nije zdrava![]()
Ima, ima! Neki koji je do poda, da nema nogare, polomih se po 10 x na koljena da vidim jel ima nesto ispodNema to veze sa krevetom
I ja ticamaKo je rekao da večeram? . Bacam psima kroz prozor.
Postoje utvare. Kako?Nema to veze sa krevetom
Mnogo toga postoji što mi ne vidimoPostoje utvare. Kako?
zimi..greju nas frižideri, kakva ironijaJoj kad sam ja zvala majstora uspaničena da mi se ugrejao frižider!
A on mi objasnio da mora da zagreje da bi ohladio
Nikad pre nisam pipala tu zadnju stranu pa nisam znala
Ma ebo me i video i sto sam ga pogledaoMnogo toga postoji što mi ne vidimo
No nije mi namera da ubeđujem ljude da veruju u utvare
Ja nećuMa ebo me i video i sto sam ga pogledao
kažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimoMnogo toga postoji što mi ne vidimo
No nije mi namera da ubeđujem ljude da veruju u utvare