- Poruka
- 16.704
Inače, sad gleam Farscejp i likovi su po pet puta umrli i vratili se u život.
I ja kao gledam a propustim sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja gledao a zaboravioInače, sad gleam Farscejp i likovi su po pet puta umrli i vratili se u život.

U zgradi?Vratio se opet ludi pijani Hercegovac, nemam snage vise da zovem pandure
mmm čijanaInače, sad gleam Farscejp i likovi su po pet puta umrli i vratili se u život.

Ozark je remek delo!Zato je Brajan Kranston razvalio u seriji Breaking Bad. A bila sam baš skeptična kad sam videla njegovo ime. Uvek njanjav. Al tamo, međutim. Odgledala seriju u jednom dahu. I sad mi je najdraža. Baš zbog njega, ali i Aron Pol, Ana Gan, svi su predobri. Nije preporuka onima sa slabim želucem. Mislim da je serija Ozark dosta slična ali ne znam, ne sećam se zašto nisam odgledala do kraja. Verovatno snimali epizode.
The Silence of the Lambs? Pa to je dobar film.
Mali! Ko je stariji?

Ma ispred.U zgradi?
I sad znamo konjev ukus ili ukus od konja.mmm čijana

Gledala sam Dextera i pre nego su epizode izlazile kod nas i poslednji moj komentar je bio da tu ima još materijala. Međutim, ovih novih 10Slazem se.
Breaking bad je bas za ljude sa jakim stomakom
bas kao i ona sto ide sad na RTS posle ponoci
mozak mi stao naziv je neko musko ime
setih se
DEKSTER
o zaposlenom u CSI koji flipne.
to vidi sa tabom..on voli takve teme da otvara a ja nutelu i ne volim baš@Nina otvori temu ako nema
Ja sam navikla na jednu što se dernja iz stana ispod.Ma ispred.
Pojavljuje se s vremena na vreme, peva, urla i maltretira zene i muskarce koji slucajno nisu beli.
Dok dodju panduri, ode.
Jel ima o meni?
O tugo jesenja, vucarala okolo dve tegle, reko dobila mus od bele i mus od crne cokolade..ono djem od sljiva drugo

I sad znamo konjev ukus ili ukus od konja.

Izruči mi kofu vode na glavu!Ma ispred.
Pojavljuje se s vremena na vreme, peva, urla i maltretira zene i muskarce koji slucajno nisu beli.
Dok dodju panduri, ode.
Vrhkratko i slatko

Šta znam, ona mi najmanje privlačna. Ali ja sam žensko, šta ja znam.
Ma rado, nego mi se nikad ne namesti ispod teraseIzruči mi kofu vode na glavu!
Mozeš da dodaš i malo pomija!

Ja sam iskreno pogubio konce tu maloGledala sam Dextera i pre nego su epizode izlazile kod nas i poslednji moj komentar je bio da tu ima još materijala. Međutim, ovih novih 10epizoda što je izašlo toliko godina kasnije, koliko god su me obradovale i razočarale su me. Zapravo samo daju logičan kraj. Htela sam da Karpenterova, supruga( od 2008 - 2O11:Majkl SI Hola
nastavi neki čudom sa svojom ulogom. I dalo se naslutiti da će M. C. H. biti proglašen za najboljeg glumca. (Lečio se zvanično od kancera mozga u pauzama snimanja sezona), ali opet, između te 2 serije biram Breaking Bad.
Svaka čast. Još ako je ovo tvoj glas nema reči.kratko i slatko

Jes i lepa i pametna i kreativna, za sve je majka rodilaNekom bog da sve a nekom samo brkove.