Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato je Brajan Kranston razvalio u seriji Breaking Bad. A bila sam baš skeptična kad sam videla njegovo ime. Uvek njanjav. Al tamo, međutim. Odgledala seriju u jednom dahu. I sad mi je najdraža. Baš zbog njega, ali i Aron Pol, Ana Gan, svi su predobri. Nije preporuka onima sa slabim želucem. Mislim da je serija Ozark dosta slična ali ne znam, ne sećam se zašto nisam odgledala do kraja. Verovatno snimali epizode.
Ozark je remek delo!
Sve sezone!
I gluma je fantastična!

Slazem se.
Breaking bad je bas za ljude sa jakim stomakom
bas kao i ona sto ide sad na RTS posle ponoci
mozak mi stao naziv je neko musko ime
setih se
DEKSTER

o zaposlenom u CSI koji flipne.
Gledala sam Dextera i pre nego su epizode izlazile kod nas i poslednji moj komentar je bio da tu ima još materijala. Međutim, ovih novih 10 🤔epizoda što je izašlo toliko godina kasnije, koliko god su me obradovale i razočarale su me. Zapravo samo daju logičan kraj. Htela sam da Karpenterova, supruga( od 2008 - 2O11:Majkl SI Hola :roll: nastavi neki čudom sa svojom ulogom. I dalo se naslutiti da će M. C. H. biti proglašen za najboljeg glumca. (Lečio se zvanično od kancera mozga u pauzama snimanja sezona), ali opet, između te 2 serije biram Breaking Bad.

I sad znamo konjev ukus ili ukus od konja. :D :p
chiana1-jpg.469301

Gledala sam Dextera i pre nego su epizode izlazile kod nas i poslednji moj komentar je bio da tu ima još materijala. Međutim, ovih novih 10 🤔epizoda što je izašlo toliko godina kasnije, koliko god su me obradovale i razočarale su me. Zapravo samo daju logičan kraj. Htela sam da Karpenterova, supruga( od 2008 - 2O11:Majkl SI Hola :roll: nastavi neki čudom sa svojom ulogom. I dalo se naslutiti da će M. C. H. biti proglašen za najboljeg glumca. (Lečio se zvanično od kancera mozga u pauzama snimanja sezona), ali opet, između te 2 serije biram Breaking Bad.
Ja sam iskreno pogubio konce tu malo
poslednjih godina samo dve serije sam gledao kompletno
Crna lista i to na HTV 2 nije mi se dalo traziti
i onu o krimosima kako bi aha
Ray Donovan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back