- Poruka
- 93.370
Pa nemam, nego mislila sam da pozajmim od komsije macolu, to mi zabavnije od pajsera
Sta to planiras da radis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nemam, nego mislila sam da pozajmim od komsije macolu, to mi zabavnije od pajsera
Što se pajsera tiče, ne znam što razvaljuješ (ja sam drvenu površinu), obavezno zaštitne naočale.Pa nemam, nego mislila sam da pozajmim od komsije macolu, to mi zabavnije od pajsera
Da, muzika može biti dobra bez obzira na film.
Poslušat ću.

Hahaha, takva su ti i moja braća.Znam i Terminator 2 skoro ceoi to duzu verziju koja je preko 2h.
Nisam ljubitelj Gansa ali ovu iz filma volem

To volim i ja da sačekam i pogledam koje su sve melodije bile u filmu.Ja volim ispratiti te neke detalje, često mi zna glazba zapeti za uho dok nešto gledam, pa poslije i to iščačkam.
Ry Coodera sam tako otkrila, npr.
Gledala.Da li si gledao ovo?
Indonezija![]()
Znam i ja ko će hteti da pogleda.Hvala ti, Vlada. Ovo znam kome ću preporučiti. Taman traži neke hororce.![]()
Menjam leb za Dejana![]()

PametnoŠto se pajsera tiče, ne znam što razvaljuješ (ja sam drvenu površinu), obavezno zaštitne naočale,
Možda i ne liči, sad vidim.

Renoviram stanSta to planiras da radis?

To volim i ja da sačekam i pogledam koje su sve melodije bile u filmu.
Gledala.
Ima i američka verzija.
Nisam znala da ima drugi deo
Znam i ja ko će hteti da pogleda.
Čuki draga, kakve ti to filmove gledaš.Skoro gledala neki španski film , gde žena pozajmi od komšije macolu i uništi zgradu.
Inače, pojavljivala joj se mrlja od vode u obliku raca.

Čuki draga, kakve ti to filmove gledaš.![]()
![]()
![]()

Pazi ovo, TBBT i mora se potvrditi dob da pokreneš?Treba neka pomoc?
Mali, ne zaebavajTreba neka pomoc?

Pa ovo je bilo usput. Dosta filmova tako gledam.Čuki draga, kakve ti to filmove gledaš.![]()
![]()
![]()
The Silence of the Lambs? Pa to je dobar film.Dok ne krene da gleda sta je snimao Rodzer Korman dobri smo![]()
Logicno.Skoro gledala neki španski film , gde žena pozajmi od komšije macolu i uništi zgradu.
Inače, pojavljivala joj se mrlja od vode u obliku raca.
Mali! Ko je stariji?Nisam ja mali, veci sam od tebe![]()