Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chiana1-jpg.469301
Ууууууууу ово је лик из најуврнутије серије икад.…

Gledala sam Dextera i pre nego su epizode izlazile kod nas i poslednji moj komentar je bio da tu ima još materijala. Međutim, ovih novih 10 🤔epizoda što je izašlo toliko godina kasnije, koliko god su me obradovale i razočarale su me. Zapravo samo daju logičan kraj. Htela sam da Karpenterova, supruga( od 2008 - 2O11:Majkl SI Hola :roll: nastavi neki čudom sa svojom ulogom. I dalo se naslutiti da će M. C. H. biti proglašen za najboljeg glumca. (Lečio se zvanično od kancera mozga u pauzama snimanja sezona), ali opet, između te 2 serije biram Breaking Bad.
Ako ti se sviđa taj iz Dextera (kojeg nisam gledala), možda bi ti se svidjela serija Six Feet Under.

Sad baš gledam, tamo je samo glumio.

Pogledajte prilog 1629114

Nije mi poznat on kao producent, gledam listu filmova koje je radio i ništa mi ne zvoni.

Kod mene je obrnuto :lol:
Nisam ni znao da je glumio ovde ali znam da je bio producent za gomilu filmova B produkcije.

Ovo mu je mozda jedan od najpoznatijih filmova.

Dejvid Karadin i njegov otac su glumili u dosta njegovih filmova.

Kod mene je obrnuto :lol:
Nisam ni znao da je glumio ovde ali znam da je bio producent za gomilu filmova B produkcije.

Ovo mu je mozda jedan od najpoznatijih filmova.

Dejvid Karadin i njegov otac su glumili u dosta njegovih filmova.
Ma nisam ni ja znala da je glumio u Jaganjcima, vidjela sad to među njegovim popisom filmova, jer mi nije bio poznat pa išla vidjeti tko je taj.
Samo nisam obratila pozornost da je tu samo glumio i to sporednu ulogu. Da moram nabrojati glumce, sjetila bih se samo Hopkinsa i Fosterke.
Odlično odradili posao oboje.

Ta serija je toliko hvaljena i u samom je vrhu po svim mogućim ocjenama, ali meni nekako nije legla.
Pokušala, dala joj šansu i negdje na trećoj-četvrtoj epizodi jednostavno odustala.

Ali sam zato mislila početi gledati onu The Wire.
Odlična je i ta. :ok: Ma Ameli, problem je što sam gledala nekad po 5 serija paralelno. Npr Prijatelje, odgledala negde, na ni do pola Eno mi shortcut još visi, kao predomisliću se.
Ali onda odlučim da gledam sve filmove i mačkama i psima. Baš dve. Ili npr Agi da predlog za dobru franc. komediju. Ja odgledam sve što je režiser snimio. Nekad se zakačim, eto, za Kijana @gospodja čuknuta, nije ništa lično, lik me fascinira svojom skromnošću, izgledom. Imam šortkat i za njega :lol: i tako u beskonačnost. I ti si dala neki predlog i nznm, pratila sam ili glumca ili režisera. Onda, ove romcom ni u ludilu nisam mogla da gledam. Sladunjavo, bljak, pogotovo onaj glumac sa samo 2 face. ekspresije 🙄
stalno ga sahranjujem🤔ma uvek isti, aman, :dash:HJU Grant:roll:. Nema šanse da gledam film u kojem je taj lik. Dobijem mučninu od njega. I tako.. Jeste zaspali!? :lol:Opet sam umorna i sporo pišem. Preturila stan naglavačke, našla neke Pandorine kutije, :roll: i sprašila u šumu da ne puknem do kraja. Sorry na dugačkom postu.

Ako ti se sviđa taj iz Dextera (kojeg nisam gledala), možda bi ti se svidjela serija Six Feet Under.
O pa to je kultna serija. Ko je nije gledao? :ok:, čista desetka
A eli ja sam filmožder. Svojevremeno sam baga hala @Senna po forumu da mi da predlog za seriju. Jadan on. Al be sećam se ko me otrovao, beše li serija Silo ili francuska Spiral.🤔 Spiral je odlična krimi serija:ok:

Odlična je i ta. :ok: Ma Ameli, problem je što sam gledala nekad po 5 serija paralelno. Npr Prijatelje, odgledala negde, na ni do pola Eno mi shortcut još visi, kao predomisliću se.
Ali onda odlučim da gledam sve filmove i mačkama i psima. Baš dve. Ili npr Agi da predlog za dobru franc. komediju. Ja odgledam sve što je režiser snimio. Nekad se zakačim, eto, za Kijana @gospodja čuknuta, nije ništa lično, lik me fascinira svojom skromnošću, izgledom. Imam šortkat i za njega :lol: i tako u beskonačnost. I ti si dala neki predlog i nznm, pratila sam ili glumca ili režisera. Onda, ove romcom ni u ludilu nisam mogla da gledam. Sladunjavo, bljak, pogotovo onaj glumac sa samo 2 face. ekspresije 🙄
stalno ga sahranjujem🤔ma uvek isti, aman, :dash:HJU Grant:roll:. Nema šanse da gledam film u kojem je taj lik. Dobijem mučninu od njega. I tako.. Jeste zaspali!? :lol:Opet sam umorna i sporo pišem. Preturila stan naglavačke, našla neke Pandorine kutije, :roll: i sprašila u šumu da ne puknem do kraja. Sorry na dugačkom postu.
Shortcutovi. 😄

Nemoj tako! Nisam ni ja ljubitelj romantiziranih filmova. Ali gledaj ga ovdje.. :rotf:

I da, ne mogu gledati tako paralelno više serija. Ma zapravo sada niti jednu ne gledam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back